keskiviikko 19. marraskuuta 2014

LAISKALLE PANNUKAKKUFANILLE


Ostin tossa taannoin testiin Fastin Pancake mix-jauhetta maussa maple syrup. Tän vaahterasiirappisen maun lisäksi muita makuja oli mun mielestä banaani-toffee ja ihan perus maustamaton. Mua kutkutti tää vaahterasiirappi eniten, joten valitsin sen kotiutettavaksi. Tietty jos rahaa olis, olisin kotiuttanut kaikki kolme mutta kun hintaa per pussilla on päälle parikymppiä niin ei ainakaan samalla kertaa voi kaikkia ostaa ;)

Pannukakkujauheen pakkauskoko on 600 grammaa, niinkun Fastin palkkari- ja herapussukat tavallisestikin on. Energiaa per 50 gramman annoksessa on 210kcal, hiilareita vajaa kymmenen grammaa, rasvoja vajaa kaheksan ja protskua 25. Kuulostaa siis ihan hyvältä.

Parasta tässä on yksinkertaisuus. Se, että vainka kuinka laiska kokki olisikin, aina jaksaa sekoittaa tän valmiin jauheen maitoon ja heittää pannulle. Niin yksinkertaista näitten lätysköjen tekeminen siis on. Eräs teistä kyselikin, voittaako nämä perus banaanilettuset niin vastauksena siihen: mä oon vähän kiikun kaakun. Maussa? No ehkä. Hinnassa? No varmaan pidemmän päälle. Mutta kumpi parempi, kotitekoiset lätyskät, joiden onnistuneisuudesta saat ehkä tietynlaista mielihyvää (varsinkin jos ei oo huippukokki: jee kerrankin mä onnistuin!) vai maailman yksinkertasimmin valmistetut valmislätyskät. No en mä tiedä.

Maultaan nää on hyviä ja kuohkeita, joskin se lisätty vaahterasiirapin maku tulee ehkä vähän läpi - huonolla tavalla. Kuitenkin kokonaisuus hyvä. Tää on ehkä paras valinta niille kiireisille, jotka haluaa syödä terveellistä ja proteiinipitoista ruokaa, mutta haluaa silti arkeensa vähän jotain erikoista. Tarjoiluehdotus: banaaniviipaleita ja hunajaa, menee myös yksistään!

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi19.11.14

  Nam! Ootko käyny puuvillan pannukakkutalossa ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh en oo vielä ehtinyt käydä, mutta pitäis kyllä! On varmaan hyvää :)

   Poista
 2. Anonyymi19.11.14

  nuo mitää terveellisii oooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se vähän riippuu mistä suunnasta katsoo, mutta eiköhän hyvämaineinen merkki kuten Fast suunnittelee ja kehittää kuitenkin kohderyhmälleen sopivia tuotteita! :)

   Poista