perjantai 21. marraskuuta 2014

MUN MEIKKIPOHJA

Mä oon aika kova meikkihifistelijä ja meikkaan oikeestaan siks, että se on mun mielestä ihan huisin kivaa. Taidan olla maininnut asiasta jo aiemmin? No, tällä kertaa aattelin kertoa teille vähän, että miten teen mun pohjameikin. Kaksi varoitusta heti alkuun: 1. Jos et kestä itseotettuja ja aika kamalia selfieitä, sulje sivu. 2. Jos olet meikkiasiantuntija, etkä kestä amatöörin hyväksi toteamia juttuja, vaikka ne oliskin ihan väärin, sulje sivu äkkiä. Muuten voit jatkaa turvallisesti selailua ;)
Aloitan homman yleensä sillä, että laitan tota Lumenen peitepuikkoa tummiin silmänalusiin, finneihin ja muihin näppylöihin sekä punottaviin kohtiin. Mulla toi on sävyssä 01 light beige.
Sitten tulee mun meikkipohjan vaihtelevin osa: joskus levitän päivävoiteen jo ennen peitepuikkoa koko kasvoille, joskus sekoitan päivävoiteen muitten mömmöjen joukkoon. No, nyt näin päin ja sekoitin päivävoiteen muihin mömmöihin. 

Mun päivävoide on äitin Venäjältä mulle tuoma ja mulla on myös saman merkkinen yövoide. Niitä tuskin löytää Suomesta, haha. Lisäksi käytän Lumenen CC-voidetta (sävy light) ja Lumenen ihon sävyn heleyttäjää (sävy 10 honey glow). Tota ihon sävyn heleyttäjää ei tosiaan myydä kuin kesäisin (en vaan tajua miks, miksei muulloin sitten voi olla heleä iho, haha!) ja oon onnellinen, kun sitä on vielä jäljellä! En tiedä mitä teen, kun se loppuu... Any ideas?

Eli siis, peitepuikon jälkeen sekoitan noi keskenään ja levitän meikkivoidesiveltimellä kasvoille.
Sitten onkin puuterin vuoro. Oon jo monen monta vuotta suosinut Rimmelin Stay Matte-kivipuuteria (sävy 001 transparent) ja taisin siitä joskus aikaisemmin jossain postauksessa mainitakin. Nyt oon (ehkä vähän huomaamattani) siirtymässä Lumenen tuotteisiin, joten tän loputtua taidankin koluta Lumenen hyllyt ja etsiä sieltä sopivan puuterin. Tää on kuitenkin ihan erinomainen, varsinkin jos katsoo hinta-laatusuhdetta! Tän levittämiseen käytän ihanan pinkkiä puuterisivellintä ;)
Viimeisimpänä korostukset. Tykkään lisätä tätä Lumene Natural Coden aurinkopuuterin ja poskipunan sekoitusta (sävy 11 Peachy) aina poskiin ja otsaan. Joskus käytän myös H&M'n aurinkopuuteria tai Espanjasta ostamaani pinkkiä poskipunaa, vähän fiiliksestä riippuen. Yleisimmin mulla on kuitenkin käytössä tää LNC:n tuote. Täytyy muuten sanoa, että tää on tosi riittoisa: ostin tän varmaan vuos sitten ja tätä on vielä tosi paljon jäljellä!

Viimeisestä vaiheesta - eli siis korostuksista en saanut kunnollista kuvaa, mutta kuvitelkaapa se vaikka mieleenne! :-D Anyways, oliko tällänen meikkipohjapostaus yhtään teiän mieleen tai saitteko tästä yhtään inspistä omiin meikkeihin? Oon kyllä huomannut, että iän myötä on oppinut meikkaamaan ainakin jonkin verran paremmin - kai kaikki muistatte kuuluisat meikkivoide- ja aurinkopuuterirajat? Sellaset jäätävät, mitkä näkyy kilometrien päähän! Myöskin mulla on muuttunut tää meikkaaminen enemmän hifistelyks, mutta mä diggaan! Ei siksi, että haluisin piiloutua pakkelin taa, vaan siks että meikkaaminen vaan on niin kivaa ;)

♥:Emmi

8 kommenttia:

  1. Anonyymi21.11.14

    ai että oot kaunis nois kuvis !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Jos et kestä itse otettuja ja aika kauheita selfieitä...."

      Poista
    2. Anonyymi21.11.14

      anteeks ny vaa mut sanoin ton iha tosissani.. vai eikö saa kehua sua ? (:

      Poista
    3. Anonyymi23.11.14

      oon melkee jokasee postauksee yrittäny kommentoida jotai positiivista ja sellast mist sul tulis hyvä mieli mut mä oikeesti nyt pahotin mieleni täl kertaa ku sanoin täydest sydämest et oon kaunis ja vastaat niinku oisi sanonu sua syöpäläiseks.

      Poista
  2. Anonyymi21.11.14

    Mun mielestä (eri ano) oot niissä kyllä oikeesti kaunis :) ja hei lumenen tuotteet on mullakin huomaamatta vallannut lokerikon!! Suosittelen kyl koittamaan lumenen puutereita :) mulla on se irtopuuteri ja tykkään älyttömästi, mut jos irtopuuterit ei oo sun juttu niin ne muutkin on hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuitos :) mun mielestä kukaan ei oo hehkeimmillään ainakaan "puolikkaalla meikillä", kun on vaan tyyliin pohja tehty :D ja joo Lumene vaan on huikee!! En oo antanut irtopuuterille mahista, jotenkin noi kivipuuterit on aina eksynyt ostoskärryihin, mutta pitäs varmaan kokeilla oikeesti! :)

      Poista
  3. Anonyymi5.1.15

    Heippa! Kyl tota lumenen ihon sävyn heleyttäjää myydään näin talvellaki. Vakkari tuote omassa meikkipusissa ollu jo pian 3 vuotta :-D eli sokkarilla on ainakin. :-)

    VastaaPoista
  4. Oikeesti?! :D oon ettiny kissojen ja koirien kanssa ja vielä jossain blogissakin oli maininta, ettei tota myydä talvisin! U saved my life, kiitos!!<3

    VastaaPoista