maanantai 22. syyskuuta 2014

WEEK 38 | THROUGH MY PHONE

Uudella reeniohjelmalla ekaa jalkareeniä ja kyllä sai koivet kyytiä! Hack-ojennussuperi oli etureisille aivan täys tappo ja askelkyykyissä hyvä kun pysyin pystyssä, niin oli jalat jo loppu. | Vissiinkin tiistain asua. Aamulla oli niin kylmää ja koleaa, mutta tohon aikaan huivin ja takin kanssa meinas kuolla kuumuuteen. | Jonkun päivän smoothiekokeilu. Ootteko muuten jo maistanu Valion uutta rahkajuomaa? Tosi hyvää, vaikka ehkä vähän väkisin väännetty keksintö, sopii smoothieihin tosi kivasti!
   
Rento pullonpalautustorstai... Parasta on, kun palauttaa pullot ja ostaa jotain samalla, mutta silti rikastuu kun jää tyyliin kolme euroa vielä rahaa siitä, hah. | Kerrankin suht järkevännäköinen ponnaripääselfie! Yleensä näytän niin kaljulta ponnari päässä, hah. | Lämpimiä voileipiä torstai-illalla, nams.
Perjantaiaamun musatunti. Hengaan musakurssilla vaihtarin kanssa ja ollaan varmaan hupaisa näky, kun toinen yleensä nukkuu ja toinen nuokkuu tai pelaa puhelimella... Tai sitte molemmat pelaa puhelimella hahah. | Proatseja eli proteiinipuuroa välipalaksi ennen perjantain selkäreeniä. | Selkä-olkkisreenillä perjantaina. Viikon reenit meni kaikki niin hyvin nappiin ja torstaina sanoinkin, että joku kokovartalokipsi kelpaisi, paikat oli meinaan niin jumissa.
Tältä näytti mun perjantai-ilta aluks. Supermasentavalta. | Läksyt tehty, hissankirja luettu loppuun ja uskonnosta ekat viiskyt sivua. Kaikki nää korvatulpat korvissa. Korvatulpat mitkä ei pysyny kunnolla korvissa... | Perjantain extempore yöajelut, melkeen nukuin tuolla takapenkillä, niin oli kova väsy :-D
Tein lauantaina ihan superhyvää jälkkäriä! Olisko kiinnostusta reseptille? | Lämpimiä tonnikalaleipiä (ja vielä mozzarellajuustolla,ah) ja munakasta + Singaporen GP = täydellinen sunnuntai-iltapäivä ♥ | Tein vajaa tunnin mittasen hengailukävelylenkin eilen, ihanaa ajatusten purkamista!

Mulla on jälleen kerran tositosi kiva viikko takana, vaikka alkuviikosta tuntuikin koulussa, ettei päivät koskaan lopu. Viikonloppu meni tosi kivoissa tunnelmissa ja sain toivottavasti ainakin pari tyyppiä teoillani hyvälle mielelle :) Lauantaina tuli herkuteltua taas sen verran, että jaksaa painaa taas viikon, hahah perus minä! Koeviikko alkaakin ylihuomenna ja onneks oon jo saanut hyvin luettua: molemmat reaalit on korkattu, hissa luettu kahteen kertaan ja uskonto kertaan. Ekan kielen kokeen kieliopit on katottu ja tänään pitäs jatkaa taas luku-urakkaa. No, koeviikko menee varmaan yhtä nopeasti ohi kuin aina ennenkin ja sitten alkaa uus jakso ja uudet kujeet (uusi löysäily). Nyt kuitenkin hyvällä fiiliksellä uuteen viikkoon, toivottavasti lähtee paremmin käyntiin kuin pari viimeistä maanantaita!

Ainiin, postausideoita otetaan vastaan. Mulla on vielä noita ässiä hihassa, mutta joskus nekin loppuu ja olis kiva kuulla teidän ääntä välillä, mitä haluatte mun kirjottavan?

♥:Emmi

6 kommenttia:

  1. Ihanat noi sun kummatkin treenihousut! :) Mistä noi ekan kuvan on?

    VastaaPoista
  2. siiiis nyt jo eka koeviikko :o herranjumala ku aika menee nopeesti!! mähä tuun jo ihan pian takas kotiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu älä, ihan paineissa oon ku pitää alkaa kohta jo kirjotuksiinki lukee et mietis sitä näääääs :-D tuu jo kotii miss u

      Poista
  3. Anonyymi23.9.14

    Oi vitsi tykkään aina ihan älyttömästi näistä viikkokatsauksista! :) Muutenkin tykkään sun blogista tosi paljon ja on kiva, että postailet usein! Jätä kaikkien haukkujien sanomiset omaan arvoonsa, mun mielestä sä ainakin vaikutat tosi nöyrältä, fiksulta ja mukavalta tyypiltä :)
    Ois kiva, jos tekisit joskus postauksen sun treenivaatteista/lempparitreenivaatteista? :) Sellaista et kai oo vielä tehnyt? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ja tosi kiva kuulla että tykkäät! :) sellasta on tulossa jo tällä viikolla ;)

      Poista