lauantai 6. syyskuuta 2014

LAST SATURDAY NIGHT


Otetaan vähän troubäkkiä viime lauantaihin, venetsialaisiin eli ns. kesäkauden päätökseen. Mun kuvasaldo illalta on naurettavan tynkä tapahtumiin nähden, mutta voin sanoa illan olleen sellainen, jota en hetkeen unohda. Meillä oli ihan sairaan hauskaa. Ilta alko kolmen koplan illallisella seitsemän aikoihin. Meidän piti syödä tortilloja, mutta tortillakuorien puutteessa syötiinkin tacoja. Hyvää oli anyways. Ainoat kuvat mulla onkin illallis- ja aamiaiskattauksista, plussana tietty muutamat musta alkuillasta räpsästyt kuvat.

Puol ysin maissa meiän tukikohtaan saapu vielä neljä kaveria lisää. Jännitti vähän, miten käy kun kaikki ei niin hyvin tuntenut toisiaan, mutta niin hauskaa meillä oli! Istuttiin sohvilla, syötiin hyvin ja kuunneltiin freestyleräppiä aika pitkä tovi. Mä olin ihan fiiliksissä, kun en ollut ennen freestyleräppiä livenä kuullut, mutta ihan sairaan upeeta! Niin tunnelmannostattaja, ettei mitään rajaa! Yhdentoista maissa lähdettiin katsomaan ilotulitusta. Paras oli se, että jollain ihmeen kaupalla onnistuttiin lähtemään rantaan liian myöhään, eikä ilotulitusta ihan täysin ehditty nähdä...

Tästä lähdettiin vielä moikkaamaan kavereita ja pehkuihin painuttiin joskus yöllä. Hyvin katkonaisten unien jälkeen herättiin kaverin kanssa puol kymmenen maissa ja tehtiin kunnon aamupala. Puuroa ja munakasta. Ja mulle kahvia. 

Ilta oli ihan mahtava ja vähän harmittaa, etten tunkenut kameraa vaan jonkun käteen, jotta kamera olis täyttynyt mitä hauskemmista kuvista. Toisaalta ihan hyvä näin, ei aina tarvitse roikkua kamera kädessä ja taltioida joka hetkeä. Ne parhaat hetket jää muistiin, ja sä muistat ne aina.

♥:Emmi

2 kommenttia: