sunnuntai 21. syyskuuta 2014

OREO MILKSHAKE


Yet another pirtelö niistä aineksista mitä kaapista löytyi. Mutta tästä tuli hyvää! Tarvitset yksinkertaisesti vaniljajäätelöä, maitoa, vaniljasokeria, suklaakastiketta ja oreokeksejä. Myös domino- tai dopskeksit toimivat oreokeksien tilalla. Ja kermavaahtokerros pirtelön päällä olis varmasti ollut herkullinen, mutta mulla ei sattunut olemaan kermavaahtoa kotona. Yksinkertaisesti isket n. 150ml jäätelöä, lorauksen maitoa, teelusikallisen vaniljasokeria, kuusi oreokeksiä ja vähän suklaakastiketta blenderiin ja surautat sen pirtelöksi. Laita vielä suklaakastiketta lasin pohjalle ja reunoille, samalla tavalla kuin mäkkärin tuplamakupirtelössä! Kaada pirtelö lasiin ja koristele haluamallasi tavalla!

Meneekö testiin, jos ei oreoilla niin ehkä sitten dominoilla? Minttudominoilla tää vois muuten olla tosi hyvää! Jäätelöksi voi kokeilla myös minttujäätelöä vaniljan sijasta, on varmaan ihan sika hyvää ;)

♥:Emmi

8 kommenttia:

  1. Anonyymi21.9.14

    Mitä puhetta oon kuullut,että oot yrittänyt fitness-kisoihin hiljattain?
    Sun ruokavalios on yhtä ailahteleva kuin sä itsekin...kuulemma ;) + Sun kaksnaamasuus paistaa kilometrien päähän.
    Vinkkinä, laske sitä rimaa pikkasen ja pää pois pilvistä tai tuut lujaa alas iän myötä.

    VastaaPoista
  2. Paskapuhetta olet kuullut :) ruokavalionihan on täysin oma asiani ja syön niin, että mulla on hyvä olo. Säkin oot varmasti erittäin hyvä ihminen, kun kehtaat tulla anonyyminä haukkumaan toisia kaksnaamasiksi. Ja kiitos kyllä viihdyn sellaisena kuin olen, oli se sitten "rima korkealla" tai "pää pilvissä" :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi21.9.14

    Hei kuule, mä kirjoitan mitä mä kuulen sun "kavereiltas" ja juu,olen. Olen lukiossa , sun "kaverit" mun ystäviä ;) Ja olen lähempänä kuin luuletkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, jatka vaan paskanjauhamista, koska ketään näitä kommentteja ihan vaan poliisia varten. Ja tää ei ole edes mitään säälittävää uhkailua, vaan poliisin pyyntö :)

      Poista
  4. Anonyymi21.9.14

    oon eri ano kun toi valittaja (itse siis oon sitä mieltä että oot mahtava ihminen ja sulla on ihana blogi plus on kivaa että vaikka teet fitness juttuja, syöt myös tällästä!!<3) mut mikä toi poliisijuttu on? o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle, pitkän hakemisen jälkeen mä oon meinaa löytänyt juurikin tän tasapainon herkkujen ja terveellisten juttujen + treenin välillä ja haluan auttaa muitakin sen löytämään! :) ja tänne on sadellut lähiaikoina suurinpiirtein kunnianloukkaussyytteen verran kommentteja, suurimman osan oon jättänyt toki positiivisuuden säilyttämisen & niissä kommenteissa haukuttujen (mun läheisten) takia julkaisematta :)

      Poista
  5. Anonyymi21.9.14

    vaikka kuinka paljon tääl jauhettais sust paskaa niin lupaathan ettet sen takia ainakaa lopet bloggailuu ? <3 sun postaukset on ain päivän piristyksii (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos mua haukutaan niin ei pahemmin liikuta, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Väärinkäsitykset on toki kiva korjata. Perheen ja läheisten ja sellasten haukkuminen on kyllä eri asua mutta valitettavasti sitä turhan monet bloggaajat joutuvat kuuntelemaan :/ sen takia en kuitenkaan kirjoittamista lopettais, päin vastoin ;) kiitos sulle ihanuus, hyvää syksyn jatkoa <3

      Poista