perjantai 12. syyskuuta 2014

KAHDEN AINEEN PRODEPANNARI


Aattelitte varmaan avatessanne tätä postausta, että ne aineet on banaani ja kananmuna. Aika harhaanjohtava otsikko kieltämättä. Banaani-kananmuna-pannareita on tullut jo joka tuutista ja resepti muistetaan ulkoa: kaksi munaa ja yksi bansku. Joojoo. Tässä sitä hifistelyä. Ja on muuten parempaa kuin munabanskupannarit! Parasta prodepannaria mitä mä oon koskaan syönyt. Ja mistä ne koostuu? Kananmunan valkuaisista ja prodejauheesta! Kyllä! Tää on ihan törkeen hyvää. Heittäkää 100 grammaa valkuaisia ja 20 grammaa heraa blenderiin ja pistäkää sekasin. Tarvittaessa voitte lorauttaa mukaan vähän vettä, jos koostumus jää mömmöksi. Taikinan olis tarkotus meinaan blenderöityä notkeeksi. 

Mä olin aluks skeptinen tän reseptin suhteen. Heitin kuitenkin kookosöljyt pannulle ja lorautin taikinat siihen. Apua! Miten tälläsistä aineksista voi saada näin hyvää ja kuohkeeta pannaria?! Tästä voi muuten myös tehdä suklaaversion! Miettikää mikä suklaakakku! Tai siis pannari. Pitänee kokeilla joku päivä. Alko taas tehdä tätä mieli, pitänee ottaa tuumasta toimeen ja pistää pannari pannulle paistumaan.

Ainiin, 100g valkuaisia ja 20g heraa on siis yhtä kuvan kokoista pannaria varten. Siinä on sitten prodepommi. Heittäkää päälle marjoja, maapähkinävoita, banaania - mitä tykkäätte! Meridianin sokeriton hillo tai mun Espanjasta tuoma dieettihillo vois myös toimia.

Kokeilettehan?
♥:Emmi




11 kommenttia:

  1. Anonyymi12.9.14

    Etkö ikinä voi syödä normaalia ruokaa? Pitääkö kaiken olla "diettiä" ja "purkkiruokaa" vaikka et edes treenaa kisoihin? Herää jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän varmaan tiiät mitä mä syön päivittäin :)

      Poista
  2. joooo voisit tulla tännekki pyöräyttää parit tommoset kiitti

    VastaaPoista
  3. Anonyymi12.9.14

    meinaaks että kehityt tolla supersafka pelleilyllä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa kuin ylläolevalle anolle: ihan ku te tietäisitte mitä mä päivittäin syön :D

      Poista
  4. Anonyymi14.9.14

    Onko sulla sun kavereiden kohdalla puhelinluettelossa jotain merkkejä vai lukeeko kaikissa etu ja sukunimi :)?

    VastaaPoista
  5. Anonyymi14.9.14

    En sun geeneistäs tiedä,mutta eikö toi sun safka-pelleily mee jo yli. Sä vaan teet itestäs pellemmän mitä oot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huoh, enhän mä nyt näitä joka päivä vetele ja viimeiseen asti hifistelyä :D nää nyt on vaan_reseptejä_ :D rauhottukaa nyt

      Poista
    2. Anonyymi14.9.14

      Ei jumalauta anonyymi sä oot aina 100x pellempi ku männistö!!!!!!

      Poista