lauantai 27. syyskuuta 2014

ATM


Pikaiset atm-kuulumiset koeviikon keskeltä! Lähiaikoina on tullut vähän enemmän tätä "erikoipostaus"-skaalaa, kun koeviikon ansiosta normaalit kuvausmatskut on ollu aika vähissä. Halusin kuitenkin pikapikaa tulla kertomaan vähän kuulumisia, koska tuntuu että puolet asioista ja hauskoista kommelluksista jää muuten kertomatta, haha!

Rikoin eilen mun puhelimen. Tein sapuskaa kotona ja tiskatessani mun puhelin oli vääääähän vaarallisella paikalla. Meidän yhden paistinpannun kahva on lievästi rikki ja nostaessani pannua tiskialtaasta se vähän heilahti ja se pieni määrä vettä, mikä siinä pannulla vielä oli tippui mihinkäs muuallekaan kun suoraan mun puhelimen päälle. No mä äkkiä aloin kuivata sitä näyttöä ja tota kuuluvuus-reikää kauheella paniikilla - jopa föönäsin sitä, mutta mikään ei auttanut. Kuuntelin whatsapp-äänitteitä, musiikkia ja koitin soittaa normaalisti, eikä mitään kuulunut. Äkkiä viesti äitille "ei oo totta hajotin mun puhelimen" ja soitto Jarkolle kaiuttimen kautta. Jarkko vähän harmistuneena ja pettyneenä mulle jotain mutisi, että kaikki järjestyy kyllä ja mä tietty olin ihan poru kurkussa - en mä voi tälläsen puhelimen kanssa elää. Sitten vielä ragepuhelut parille kaverille ja he rauhotteli mua, kyllä se siitä Emmi. Lähdin Ellan kanssa tuulettumaan ja istuttiin sen autossa, kun yhtäkkiä päätin kokeilla kuunnella jotain äänitettä puhelimella. Se toimi! Halleluujaa mikä helpotus. Säästyipä siinäkin hermot ja rahat, ei tarvii pyytää uutta luuria jouluksi! Mitä tästä opimme? Ei elektronisia laitteista minkään nesteiden lähelle. Nimimerkillä hajottanut kaksi miniläppäriä heittämällä limsat näppäimistölle...

No, tähän loppuun vielä pikaseen koeviikosta. Kolme takana ja neljä edessä. Mulla on tähän mennessä ollut hissa, espanja ja musiikin "tentti". Jäljellä vielä kolme kieltä ja uskonto, joten panostaa pitää! Varsinkin ranskasta ja uskonnosta on tavotteet korkeella. Joten mä juonkin kahvini vielä loppuun - ihana aamu herkkuaamupalan kanssa omassa "majassa" huoneen lattialla. Ja läppäri messissä, ah ei parempaa aamua ookkaan! Tämän päivän proggiksena olis vajaa kymmenen kappaletta uskontoa, saksan sanat ja enkun kieliopit. Pirtelötauko Anun kanssa puoliltapäivin ja illaksi otan vapaata lukemisesta - pizzailta tulossa!

Tulipas romaani, mutta mitä teille kuuluu?
♥:Emmi

PS. Jos missasitte eilisen treenivaatepostauksen, menkää katsomaan se tästä!

7 kommenttia:

 1. Anonyymi27.9.14

  Päärynäsuklaata tänään vai????

  VastaaPoista
 2. Anonyymi27.9.14

  Tanssitko sä wanhat ? Jos joo niin kenen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tanssin, yhden kaveripojan kanssa :)

   Poista
  2. Anonyymi27.9.14

   Onko sulla jo mekko ?? Voisitko tehdä siitä postauksen jos oikein kiltisti pyydän :))

   Poista
  3. Anonyymi27.9.14

   Kenen?

   Poista
  4. Ei oo mekkoa, koeviikon jälkeen ruvetaan hankkimaan :) postausta tulee kyllä siitäkin aikanaan!

   Ja en tiedä haluaakohan hän tänne nimeään, joten jätän ihan suosiolla kertomatta :)

   Poista