perjantai 25. heinäkuuta 2014

OUTFIT | JAZZAILUA

BLEISERI Vero Moda
SHORTSIT Gina Tricot
LAUKKU Forever21
KENGÄT&KAULAKORU Primark

Viime lauantaina olin tosiaan kaverini kanssa katsomassa James Bluntia Pori Jazzeilla. Oon asunut Porissa koko ikäni ja tää oli mun ensimmäinen Jazz-konsertti. Mun mielestä järjestelyt oli huonot ja se, että rinteellä ei ollut paljon p*skaakaan tilaa olla ihmisillä jotka eivät halunneet alkoholia oli ihan typerää. Lavan edessä oli sentään tilaa ja nähtiin keikka hyviltä paikoilta ehkä viidennestä rivistä? Ei siinä paljon ihmisiä meen edessä kuitenkaan ollut. Keikka oli hyvä, vaikken kaikkia biisejä tiennytkään. Stay the nightin kohdalla mulla repes riemu, se on mun ihan lempibiisi Bluntilta! Herra soitti komiat puoltoista tuntia ja onneks olin vaihtanut korot baltsuihin ennen kun lähdettiin illalla uudestaan Areenalle.

Korot on tosiaan Espanjasta ostetut ja ostospostauksessa vilahtaneet kengät. Niillä oli kohtuu hyvä kävellä, ainoa huono puoli on se, ettei niissä ole yhtään platformia. Tulee päkiät ihan törkeän kipeeks tosi nopeasti... Bleiseri oli ihan uskomaton Vero Modan alelöytö - maksoin siitä viis euroa! Oon hakenut valkosta bleiseriä tosi kauan ja vihdoin löysin ton Espanjan reissun jälkeen.

Tää ei nyt oo ihan tyypillinen festariasu, mutten mä jazzeja oikeestaan festareina pidäkään! Keikalla olin kyllä ilman bleiseriä ja baltsut jalassa, vähän rennommin siis.

Miltäs teiän mielestä näyttää?

♥:Emmi

13 kommenttia:

  1. Anonyymi25.7.14

    Tää olikin eka Jazz vuosi kun järjestelyt oli huonosti! Ennen on ollu hienooo ku on saanu koko alueelle tuua alkoholia sunmuuta niin ei oo ollu sitä että joku alue ois toista suurempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli myös eka vuos kun olin jazzeilla tuolla konserttialueella! :D mutta oon kuullu noita tarinoita et se on ollu ennen parempi, mutta mitä me meidän maan alkoholilainsäädännölle voidaan :)

      Poista
  2. Anonyymi25.7.14

    Vaikutat tän blogin perusteella ihan älyttömän mukavalta ihmiseltä johon tahtois tutustua, mutta onneks tiedän paremmin ja oon nähny ja kuullu millanen ämmä oot kaikille, jopa kavereilles :D eli en taida haluta tutustua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä hyvä että sä tiedät asiat niin hyvin... :D

      Poista
  3. Anonyymi25.7.14

    Ja edelliseen vielä lisänä että tää oli myös eka vuosi kun liput vaihdettiin rannekkeisiin ja sen myötä sieltä pääs välillä pois ja silti pääsi vielä sisään!! :) Edellisinä vuosina on ollu vaan liput eli kun kerran lähdet niin et pääse enään takasin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä plussaa! Koska mekin lähettiin sieltä alueelta välillä pois :) ne jotkut rannekkeenlaittajat oli kyl huonoja, mulla ja kaverin pikkusiskolla oli molemmilla niin löysällä et tyyliin lähti kädestä... :D

      Poista
  4. Anonyymi26.7.14

    Taidat olla perheen ainoa lapsi kun oot niin saatanan ylimielinen ja saat ihan kaiken... Etkä osaa edes kunnioittaa muita ihmisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidatpa muuten tuntea mut hyvin! :D

      Poista
    2. Anonyymi26.7.14

      Itse asiassa tunnen.. :D

      Poista
    3. Jep niin taidat :Dd

      Poista
  5. Mielenkiintoisia kommentteja tullut noilta anonyymeiltä... Täytyy sanoa, että ainakin mun mielestä vaikutat blogin perusteella todella kivalta ihmiseltä. Eiköhän ole Emmin kavereiden asia, miten heitä kohdellaan ja heidän asiansa päättää kenen ystäviä ovat (tuskin olisivat ystäviä, jos kokisivat että "Emmi on ämmä heitä kohtaan"). Sen lisäksi mun mielestä ainakaan toisen haukkuminen anonyyminä blogissa ei osoita yhtään sen kypsempää käytöstä, eli suosittelen lämpimästi, että jätät Emmi noi kommentit ihan omaan arvoonsa. :) Ihanaa loppukesää sulle!

    Mutta toiseen asiaan, noi kengät on ihanat! Katoin noita jo siinä esittelypostauksessa ja voi vitsi haluun kans tuollaiset. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepulis, hyvin sitä kehtaa nimettömänä huudella ;) Ja oon ihan samaa mieltä, enkä mä noista sen enempää itteeni ota, olis vaan kiva korjata noitten näkemystä musta - en mä nyt oo mikään ihan kamala ihminen haha :-D Samoin sulle, sun kommentit piristää aina kiitos niistä <3

      Ja eikö! Oon nähnyt noita blogeissa jonkun verran ja nyt oli pakko ostaa ne kun tuli niin halvalla vastaan ja vielä oikeessa koossa! :)

      Poista
  6. Anonyymi30.7.14

    olen aivan samaa mieltä sonjan kanssa: todella mukavalta ihmiseltä vaikutat ainakin blogisi perusteella:)

    VastaaPoista