tiistai 7. kesäkuuta 2016

UNOHTUMATON PÄIVÄ


Ei mulla muuta kuin huhhuh. Palasin eilen lauantain kuvien pariin ja sain vihdoin irti vielä enemmän koko päivästä kuin lauantaina. Koko päivä tuntui menneen aivan sumussa ja vieraita oli myös sen verran, että kokoajan sai olla tervehtimässä uusia tai juttelemassa muille. Ihan unohtumaton päivä kerta kaikkiaan! Vetää kyllä sanattomaksi.

Mun päivä tosiaan alkoi jo 5:15 aamulla kampaajalla, jonka jälkeen väänsin aika nopeasti (mutta kieltämättä aika onnistuneen) meikin ja sitten suunnattiin koululle. Juhla oli ihana ja koskettava ja mun sekä varmasti muidenkin lakin saaneiden mielestä meni aika nopeaan! Jossain vaiheessa mulla tuli hirveet vatsakivut, mikä vähän teki olon tukalaksi, mutta sekin meni ohi ;-)

Meille tuli ekat vieraat kahden aikaan ja seuraavat neljä viis tuntia sainkin sitten pörräillä ympäri kämppää ja vastailla niihin kliseisiin kysymyksiin. Illalla tuli pyörähdettyä Kinossa ja parin tunnin hääppöset torkut tuli otettua neljän aikaan. Aamuseiskalta otin suunnan kohti Helsinkiä ja poikaystävän kainaloa. Viikko erossa oli ihan liikaa! Huomatkaa siis ristiriita, kun täältä Götestä nyt kirjoittelen! Haha. Mutta suurella todennäköisyydellä nähdään taas iiiihan pian. Onko ihanampaa?

Mulla löytyy vielä iso satsi "yo-kuvia" ja voin niitä teille postailla vielä myöhemmin. Kiitos kuitenkin kaikille, jotka olivat mukana tekemässä mun päivästä ikimuistosen! Erityiskiitos mun rakkaille touhuhössötysvanhemmille ja henkilökohtaiselle assistentille Eltsulle, joka sai viedä kukkia maljakkoon ja kortteja pöydille sekä seistä kameran takana koko päivän. Ootte ihan korvaamattomia!

♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi7.6.16

  oi ihana mekko ja onnistunu meikki ! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8.6.16

  Mekko ei oikein imartele sua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi8.6.16

   Mun mielestä toi melko sopii Emmille tosi hyvin. Kokonaisuus on tosi hyvä!!!!

   Poista
 3. Anonyymi8.6.16

  mitä kaikkea kirjoitit ja mitkä arvosanat sait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskonto L, A-ranska, espanja, äikkä, yh, ruotsi E, saksa ja enkku M

   Poista