keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

KESÄMEIKKI 2K16 EDIT


Viime kesänä saitte kesämeikkitutoa videolla ja tänä vuonna mennään kuvin. Tarkoitus olis saada aikaan hyvä, muttei liian paksu pohja sekä muuten kevyt ja kesäinen meikki. Sen vuoksi tällä kertaa ei käytetä rajuja silmä- tai huulimeikkejä vaan mennään aika luonnollisella pohjalla. Anyways, katsotaas sitten mitä oon tänä kesänä teille keksinyt!


1. POHJA
Luon mun kevyen ja kesäisen meikkipohjan käyttämällä kahta erilaista meikkivoidetta. Wardahin (siis tätä indokosmetiikkaa mitä porukat hamstraa mulle aina sieltä, heh) meikkivoide on itsessään mulle vähän liian tumma, mutta koostumus on ihan taivaallinen ja siksi sekoitan tätä vähän nestemäisempää meikkivoidetta Lumene Natural Coden paksumpaan meikkivoiteeseen sävyssä 11 Cream. Täydellinen väri! Tätä yhdistelmää iskenkin naamaan ihan ohuen kerroksen, ettei lopputulos vaan olis pakkelimainen.


Tän jälkeen laitan vähän peitevoidetta ja mun luottopeittari tällä hetkellä on kyllä ehdottomasti MACin Mineralize Concealer sävyssä NW15. Kuvasta näättekin mihin peittaria levitän. Levitykseen muuten ehdottomasti paras on beauty blender! Peittarin jälkeen levitän puuteria kohtiin, jotka kiiltää eniten ja sekä kiinnitän sillä peittarin.


Kesällä ei kyllä tosiaan jaksa aina vääntää kunnon varjostuskorostusoperaatiota ja sen takia teenkin helpon naaman parhaiden puolien korostusoperaation yleensä vaan aurinkopuuterin ja korostusvärin avulla. Mulla on käytössä siis Benefitin Dallas-aurinkopuuteri ja MACin Mineralize Skinfinish sävyssä Lightscapade. Molemmat on kyllä ehdottomasti hintansa väärti! Kuvassa näkyy jälleen missä kohtaa kasvoja kyseisiä värejä käyten, joten ottakaa oppia niistä! Muistakaa tietenkin kunnollinen häivytys ;-)


2. SILMÄT JA KULMAT
Kulmiin halusin lisätä vaan pikkusen ylimääräistä ryhtiä ja niinpä käytin tosta mun Benefitin Browzings-paletista vain tota vahamaista, tummempaa sävyä ja levitin tietenkin väriä antaumuksella ja niin kauan, että hyvältä näyttää ;-) Mun kulmapaletti on sävyssä medium!

Luomet pohjustin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion (original)-pohjustusaineella. Tätä oon kyllä ihan palvonut siitä asti, kun tän ostin. Niin mahtava tuote yksinkertaisesti!! Muutenkin tein luomet aika simppelisti ja käytin samaisen merkin Naked Basics-paletin sävyjä W.O.S ja Naked 2 (kuvassa merkattu numerolla 1) liikkuvaan luomeen ja Venus-sävyä kulmaluulle (kuvassa merkattu numerolla 2). Simppeli ja freshi lopputulos! 

Ripsarina mulla toimii tällä hetkellä hätävarana Rimmelin Volume Colorist (näkyy toisessa kuvassa!), ja tää on kyllä markettiripsariksi oikeen passeli!


3. VIIMEISTELYT
Viimeistelin mun meikin kolmella tuotteella, joista ensimmäinen on bareMineralsin poskipuna sävyssä vintage peach. Ihanan kesäinen ja persikkainen poskipuna, ihan ehdoton lemppari! Huulissa taas käytin tota aiemminkn esiteltyä Maybellinen nudea punaa. Mikä tahansa nude tai ihan tosi vaaleenpunanen puna passaa mun mielestä tähän! Viime silauksen tein vielä mun iki ihanalla MACin Fix+-suihkeella. Tällä se mahdollinen pakkelimaisuus saadaan kyllä pois!

Toivottavasti saitte tästä jotain vinkkejä kesämeikkiin tai vaikka alkaisittekin  suosia kesällä meikkauksessa juuri tätä tapaa. Toisinaan kesällä kuuluu huidella meikittä, toisinaan voi tehdä ihan totaalisen pakkeloitumisen, jos siltä tuntuu! Fiiliksen mukaan kuuluu mennä ja mun mielestä tää meikki on hyvä välimuoto!

Mulla olis myös teille toive, sillä aattelin alkaa tekemään Ruotsista pientä "videosarjaa" ja ens viikosta alkaen julkaista vähintään yhden videon viikossa. Olisko teillä jotain toiveita tän sarjan suhteen? 

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi15.6.16

  Videosarja kuulostaa erittäin hyvältä! Ei mulla kuitenkaan oo mitään erikoisia toiveita oo, tiedän et hoidat homman hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos, mahtava kuulla että siellä innostutaan ideasta! :-)

   Poista
 2. Anonyymi15.6.16

  jes videoita! komppaan edellistä kommentoijaa, että hoidat homman varmasti hyvin vaikka vielä toiveita oo :) tulee varmaan lukijoille paremmin toiveita sitten kun sarja lähtee käyntiin (:

  VastaaPoista