perjantai 17. kesäkuuta 2016

ALL BLACK IN OLSKROKEN


Ensimmäiset asukuvat Ruotsin puolelta olkaapa hyvä! Huomaatteko mun värikkään kesävaatelinjan, haha ;-D Sama meno itseasiassa jatkui, kun eksyin H&M:n alennusmyynteihin ja mukaan tarttui pari harmaata paitaa ja harmaa mekko. Miten meni nyt noin omasta mielestä tää kesä ja värit. Nojoo, voinpahan pitää näitä myös vähemmän aurinkoisella kelillä.

Mä viettelen taas vaihteeksi vapaapäivää ja aloitin tän päivän ihan sänkytoimistolla ja ruhtinaallisella aamupalalla. Muuten en oo päivän ohjelmasta ihan satavarma vielä, mutta jotain järkevää pitäis kyllä saada aikaiseksi ;-) Viikonloppu vierähtää kuitenkin taas töissä ja seuraava vapaa siintää tiistaina (sitä kuitenkin odottaa ihan mielellään, sillä seuraava kunnon "työrupeama" häämöttääkin vasta juhannusaaton jälkeen). Huomenna mulla on anyways synttärit ja vaikken niitä erityisemmin odota, niin toisaalta kutkututtaa vaan se, että ihana varmasti viettää töiden jälkeen ilta yksin sängynpohjalla, syödä herkkuja ja katsoa jotain hyvää leffaa tai sarjaa. Toi on siis niiiiiin mua!

Muutenkin viikonlopun työvuorot on ihan kivoja, sillä ne ei oo ihan niin tuskaisen pitkiä kuin normiarkena. Ihan mielelläni meen siis nyt taas viikonloppuna töihin ja varsinkin juhannusviikonloppuna, kun palkkakin on parempi ;-)

Samalla mielessä siintää kuitenkin puolentoista viikon päässä häämöttävä Suomen reissu. Oon jo mielessäni suunnitellut vaikka ja mitä ja ihana nähdä kaikkia frendejä Porissa. Samalla pistin myös yhdelle Stadin kaverille viestiä, että on kyllä ihan pakko nähdä ellei hän oo töissä sillon, kun Helsingissä oon. Ja tarviin kyllä yhen falafelpitaleivän Fafa'sista!

Reissun lisäksi mielessä siintää ihan jatkuvasti syksyn ihan täysin virallinen muutto. Onnekseni saan heti heinäkuun ekana päivänä tietää jo tarkemmin, missä asunnossa tuun syksyllä asustelemaan ja vähän sitäkin, voiko vaikka varata heti syyskuussa lennot lämpimään ennen syksyn (toivottavien) töiden alkamista vai lennänkö elokuun 21. päivä suoraan Göteborgista koulun penkille. En oikeastaan toivo kumpaakaan, tai en kyllä uskallakaan toivoa. Kouluun pääsy olis ihan uskomattoman upeeta, mutta samalla myös tosi epätodennäköistä.

Nyt naatiskelen kuitenkin taas yhdestä viikonlopusta täällä Göteborgissa ja sen upeissa maisemissa. Maanantaina tulee kaks viikkoa täyteen enkä oo vieläkään tehnyt mun "To do-listaa". Jospa se olis sitten tän viikonlopun agenda.

♥:Emmi

11 kommenttia:

 1. Anonyymi17.6.16

  Tää on vähän outo kysymys, mutta pidätkö kesällä hameiden ja mekkojen kanssa sukkiksia, onko sulla niiden alla jonkinlaiset biker shortsit vai käytätkö niitä ilman mitään tuollaisia ? Ite haluaisin ihan hirveesti pitää mekkoja ja hameita, mutta vaikka oon ihan normaalipainoinen niin mulla ottaa reidet jotenki yhteen ja se on tosi inhottavaa. Nää on näitä elämää suurempia ongelmia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän joo jotain minishortseja jos on tosi kuuma tai hiostava ilma! :-D Unohdin vaan ne kotikotiin, pakko napata ne messiin kun sinne meen käymään ;-)

   Poista
 2. Anonyymi17.6.16

  Miten välimatka on vaikuttanut sun ja Eetun suhteeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuutte varmaan huomaamaan tässä mun puheista vielä millä tavalla ollaan ratkastu tää tilanne :-)

   Poista
 3. Anonyymi17.6.16

  Ootteks miettiny et muuttaisitte yhteen syksyllä eetun kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaan nyt kerralla suoraan, että me pistettiin homma katki heti alkuunsa, sillä vuoden (siis maksimissaan) erossaolo olis ollut ihan liikaa tuoreelle parisuhteelle. Parempi näin :-)

   Poista
 4. Anonyymi18.6.16

  Siis muutatko sä syksyllä anyway virallisesti Stadiin pääsit opiskelemaan tai et?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin oon suunnitellu! :-)

   Poista
 5. Anonyymi18.6.16

  Menetkö silti Suomeen käymään erosta huolimatta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jussin jälkeen hautajaisiin ja frendejä moikkaamaan javisst :-)

   Poista
 6. Anonyymi25.6.16

  Peität väkinäisen hymysi taakse paljon.

  VastaaPoista