tiistai 17. toukokuuta 2016

VEGAN OREO CAKE


Heipähei ja pahoittelut pienestä radiohiljaisuudesta! Meillä tuli lauantaiaamuna lähtö Poriin, enkä ollut ehtinyt valmistella yhtään postauksia valmiiksi. Muutenkin nyt vikalla viikolla mulla ei oikeen rullaa aivot ja koitampa nyt edes vähän saada teille vielä ennen pääsykoetta kirjoteltua. Kahdeksan päivää enää!

Syy, miks täällä teille kello 6:20 kirjottelen on se, että heräsin jo tunti sitten kahdesta syystä. Toinen ja varmasti se syy sille, miks en painunut saman tien nukkumaan, on että mä oon taas vaihteeks kipeänä. Kymmenen tunnin päiviä pitäs jaksaa tässä olotilassa, toivotaan että kroppa kestää! Puolelta alankin jo pänttäilemään niin saa pitää illan vapaata. Toimii!

Viikonloppuna testailtiinkin ihan maailman simppeleintä vegaanista oreo-kakkua, johon tarviit:

3 purkkia Plant-kauravispiä
3 pakettia Oreoita
2 levyä Panda-tummasuklaata
oliiviöljyä/sulatettua margariinia
0,5dl sokeria

Murskaa oreot (n. 1,5 pakettia) ja tee niistä öljyn kanssa kakun pohja vuokaan. Vatkaa kauravispistä ja sokerista vaahtoa ja lisää sulatettu suklaa. Lisää joukkoon noin paketillinen murskattuja oreoita ja kaada seos pohjan päälle. Koristele oreoilla ja laita jääkaappiin/pakastimeen pariks tunniks hyytymään. Niin hyvää ja niin helppoa, toivottavasti tykkäätte!

Mä painun nyt lukemaan, jaksamisia kaikille pääsykoepuurtajille ja muillekin!

♥:Emmi

9 kommenttia:

 1. Anonyymi17.5.16

  Eihän oreot ole vegaanisia vaan vegetaarisia?

  VastaaPoista
 2. Oreot on vegaanisia, siten juuri eroavatkin muista kekseistä, joissa maitoa/kananmunaa. Eihän missään kekseissä lihaa ole :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi17.5.16

  Eikö oreoissa ole maitoa?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi17.5.16

  Ainakin oreon sivuilla lukee et saattaa sisältää maitoa ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi17.5.16

  Oreoissa ei ole maitoa. Se "saattaa sisältää" tulee siitä, että niitä on käsitelty samoissa tiloissa/linjastolla maitoa sisältävien tuotteiden kanssa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi17.5.16

  OREOT OVAT VEGAANISIA. Ja nami ja helpon näkönen resepti, vois koittaa ;)

  VastaaPoista
 7. Näin on homman nimi!! :-)

  VastaaPoista