torstai 5. toukokuuta 2016

APRIL -16 VIA IPHONE


1. Matka kohti Helsinkiä alkakoon! Muutaman matkalaukun kanssa oli aika kova roudaaminen, mutta onneks oli hyvä muuttoapu ;-)
2. Eka aamiainen parhaassa seurassa uudessa kodissa ♥
3. No yks tämmönen metroselfie :-D
4. Olihan se Friends&Brgrs pakko käydä testailemassa, kokonaisarvosana 3,5/5 ;-)1. Tästä se alkaa, kevään pääsykoeurakka!
2. Varmaan ainoo saliselfie, jonka oon uudella salilla napannut. Ei siellä niitä kuvia oikeen ehdi räpsiä ;-)
3. Ja kirjat messissä! Ai että kun tässä kohtaa tuntu ihan huikeelta ja motia riitti vaikka muilla jaettavaksi :-D
4. Teatterissa salaatilla ennen luku-urakan alkua oikkarimuijien kanssa!1. Kuuden jälkeen heräämisestä ja aikaisista aamulenkeistä on tullut ihan rutiinia täällä, niin siistiä!
2. Pimenevä ilta ja valmennuskurssin jälkeen sporan venailua.
3. Metriksellä matkalla kohti päivän salitreenejä
4. Vapaailta tossa huhtikuun puolessa välissä. Ilta alkoi Sonjan kanssa illallisesta ja pullollisesta viiniä. Ai että tää oli niin hyvä ilta!1. Vallila ja kävellen suunta kohti kurssipaikkaa.
2. Juksasin! Oonhan mä vielä yhen salikuvan napannut salin vessassa ;-)
3. Viimisen kuukauden mentaliteetti on oikeastaan tiivistetty tähän kuvaan... Vielä 20 päivää!!
4. Kattokaa, meikäläinen näyttää ihan ihmiseltä!! :-D1. Niiiiiin hyviä, näistä mä voisin vaikka myöhemmin kirjoitella vielä lisää...
2. Aamut on mulla alkanut yleensä juuri tällä mallilla. Aamupalan jälkeen tolkuttomasti kahvia ja kirjojen kimppuun.
4. Viimeinen ja ah niin ihana safka ennen sitä ihanaa vatsatautista yötä... Ei oo kyllä tehnyt sen jälkeen mieli bataattia, vaikka en kyllä välttämättä usko sen kipuilun suoraan siitäkään johtuneen :-D

Tää kuukausi on mennyt aikalailla tietyllä kaavalla ja kuten huomaatte, ei mun elämä mitenkään hohdokasta ole täällä ollut. Päivät menee lukiessa ja syödessä, treenejä jatkan vielä ensi viikon samaan malliin ja viimiset puoltoista viikkoa on pakko pyhittää lähes kokonaan kirjojen kimpussa. Välillä motia on enemmän ja välillä vähemmän. Pakko pitää maali kuitenkin mielessä! Viime kuun juttujen kertailulla on hyvä palata hetkeksi miettimään mitä on tähänkin mennessä saatu aikaan. Samalla melkein haikailen jo noiden vähän pitempien vapaailtojen perään, sillä tässä kohtaa niitä ei liiemmin saa enää vietellä. Vika vapaailta tänä viikonloppuna ja sitten kunnon loppurutistus.

Pahoittelut siitä, että postaukset sisältää tällä hetkellä lähes poikkeuksetta edes maininnan tasolla höpinöitä pääsykokeista ja lukemisesta, mutta sitä tää elämä tällä hetkellä 90 prosenttisesti on. Eipä ole enää kauaa, sen tekin tiedätte. Toukokuun lopussa en oo toivottavasti palanut ihan loppuun ja jaksan teillekin kirjoitella sitten ihan muista jutuista ja ihan toisella energialla. Mun eka lukutauko alkaa kuitenkin nyt olla loppusuoralla ja palailenkin taas seuraavaksi kolmeksi tunniksi tauotta kirjojen pariin.

Ihanaa torstaita, palaillaan taas!

♥:Emmi

PS. Jos ootte missanneet ruokapäiväkirjapostauksen, löydätte sen täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti