torstai 26. toukokuuta 2016

PELASTAJANA GRILLIPELTI


 Muistattekin varmaan, että pakattiin joku tovi kimpsut ja kampsut kasaan ja hurjasteltiin viikonlopuksi Poriin. Kun mä kuulin, että lauantai-iltana grillaillaan, otin tietenkin mukaani myös SAGAlta yhteistyön merkeissä saadun tuotekassin avuksi grillaukseen. Tuotekassi sisälsi erilaisia tuotteita, joista on hyötyä grillauksessa ja leivonnassa ja mun kohdalla pääjutuiksi nousivat leivinarkki ja folio, sekä niistä tehty grillipelti. Kuvissahan se näkyykin! Ohjeita (toivottavasti oikein noudattaen) laitoin leivinarkin alle foliota, jonka reunat taittelin leivinarkin päältä. Näätte kyllä kuvasta mitä meinaan! ;-)

Ja miten kätevä tuo grillipelti olikaan. Ensinnäkin se on hyvä suttaavien ruokien, kuten juurikin tomaattien alle, ettei koko grilli ole yhden grillauskerran jälkeen aivan tuhoutuneena. Säästää myös aikaa, sillä aina ei tarvitse alkaa hinkkaamaan kamalia likoja pois. Ja kun yhden grillipellin vääntäminen vie vain sen pienen pienen hetken. Ja mun mielestä oli myös aika hauskaa, mun sisäinen askartelija ihan heräsi ;-)

Toisekseen mun mielestä grillipelti on ehdottoman kätevä tapa ruokavammaisten ynnä muiden ruokien erotteluun. Niinkuin näätte, toiselta grillipelliltä löytyykin mun tofut, nakit ja herkkusienet Violife-tuorejuustolla ja mausteilla. Kesän ehdoton lemppari! Varsinkin vegaanina nostan isot peukut tällaiselle keksinnölle, jolloin niiden omien ruokien ei tarvitse olla kiinni niissä liharuuissa ja vaikka se ei mulle niin iso juttu olekaan, on se aina kivempi, jos saa ruokansa tehtyä sille varatussa omassa paikassaan... 


SAGAn tuotteista kannattaa ehdottomasti näiden lisäksi pistää merkille myös maailman suloisimmat paperiset eväspussit! Niihin voikin laittaa vaikka grillauskerran jämistä väsätyt eväsleivät seuraavaa päivää varten ja säästyy suurimmalta vaivalta. Paperipussi ei myöskään tee ruuasta vetistä muovipussien tavoin, mikä on mun mielestä aivan ehdotonta ja piristää sitä huonompaakin päivää. Mikä parempaa, kuin että eväät on säilyneet freeseinä ja hyvinä leviämättä aivan täysin päivän aikana?

Onko grillipelti teille muuten tuttu?

♥:Emmi

17 kommenttia:

 1. Anonyymi26.5.16

  Mistä ihmeen grillipellistä sä jauhat...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi26.5.16

  Tiedätkö kuinka paljon loukkaa, kun viljelet tota sanaa"ruokavammainen" koko ajan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi26.5.16

   tämä

   Poista
  2. Anonyymi27.5.16

   Samaa olin tulossa sanomaan, täällä olikin muitakin..... Ihan hirveä sana ja tosi tökeröä bloggaajan käyttää sitä.

   Poista
  3. Anonyymi27.5.16

   Ja monessa muussakin postauksessa käyttänyt..

   Poista
  4. Ymmärrän pointtinne, mutta jollain tapaa tekopyhää itkeä, kun kuulun kyseiseen ryhmään itsekin :-D Mulle se on vaan hauska ja vitsikäs ilmaus ;-) Ruokavammasuus on uniikkia!

   Poista
  5. Anonyymi28.5.16

   joo se olis tekopyhää jos sulla olis vaikkapa keliakia tai allergia, mutta kun kyseessä on sun oma valinta ruokavalion suhteen. nää "ruokavammaset" tai "vammaset" ei saa valita tai päättää ite sitä.

   Poista
  6. Anonyymi28.5.16

   Silloin Emmi puhuiskin varmaa allergiasta... Ei hänellä varmaankaan ole aikomusta ketään halventaa.

   Poista
 3. Anonyymi27.5.16

  Aika pienestä kyllä loukkaantuu, jos tuosta sanasta loukkaantuu. Musta ei oo yhtään tökerö tuo ilmaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ja kun tietää vielä mitä sillä tarkoitan :-)

   Poista
 4. Anonyymi29.5.16

  Loukkaantuu ja loukkaantuu, tuskin täällä kukaan asian vuoksi itkee, mutta lähinnä se mun mielestä kertoo vähän bloggaajasta jos ei itse näe tossa mitään epäkorrektia. Ei ole hyvän maun mukaista kirjoittaa "ruokavammaisuudesta", ihan kuin parempaa ilmaisua tohon muka ei keksisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän saa käyttää mitä ilmaisua haluan, en kuitenkaan oo lähtenyt ketään haukkumaan :-D

   Poista
 5. Anonyymi29.5.16

  Musta parasta tässä oli tuo grillipelti eli pitää kokeilla... ja sanavalinnat jää taka-alalle.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2.6.16

  Saat tietenkin käyttää mitä ilmaisua haluat, sehän tässä onkin, kun PÄÄTÄT käyttää tuollaista ilmaisua :-D mutta ok, en kitise enempää

  VastaaPoista