sunnuntai 29. toukokuuta 2016

PUHDAS, KAUNIS, KOTIMAINEN

Yhteistyössä Vuokkoset

Kaikille meille, ainakin naispuolisille Vuokkoset on varmasti tuttu. Sainkin tovi sitten heiltä ovelle ison lähetyksen. Mä oon tosi huono ylipäätään valkkaamaan siteitä, joita käytän saatika sitten että olisin koskaan sen kummemmin ajatellut edes asiaa. Oon vaan yleensä ottanut enempiä ajattelematta ekan paketin, mikä näyttää kivalta.

Kun pääsin kuitenkin tutkimaan Vuokkosilta saamani paketin sisältöä, tajusin että herrajumala on näitä kaikenlaisia! Pakettia katsellessa tuli vielä jotenkin ihana mielenrauha, sillä tuotteet on niin nätisti pakattu mitä ihanampiin pakkauksiin. Valkoinen väri kuvastaa mun mielestä sitä ihanaa puhtautta ja kotimaisuutta ja tietenkin nämä lilat, pinkit ynnä muut yksityiskohdat taas tuo sitä ihanaa tyttömäisyyttä. Tällaiseen pakettiin kyllä tarttuis kaupan hyllyllä sekin tyyppi, joka saattaa olla vähän hukassa siteiden ja muiden vastaavien suuressa maailmassa.


Ihailtavaa oli myös Vuokkosten kotisivuilta huomata, kuinka heti pomppaa esille vastuu luonnosta, puhtaus ja se, että tuotteisiin ei lisätä turhia kemikaaleja kuten hajusteita. Näin ollen Vuokkosten tuotteet sopii myös herkälle iholle. Vuokkoset-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niihin käytetyt raaka-aineet on valittu huolellisesti. Näin siis käytetyt raaka-aineet ovat turvallisia, puhtaita ja pehmeitä. Vuokkoset-tuotteiden pitäisi ehdottomasti olla joka tytön ensi valinta!

Mä, joka en sen koommin siteiden maailmaan ole koskaan syvemmin tutustunut oon päättänyt ottaa nyt näiden ihanien tuotteiden (siis voiko pakkaus houkutella näin paljon?!) takia ottaa askeleen eteenpäin ja tutustua näihin juttuihin vielä lisää. Oottekos te tutustuneet Vuokkosten tuotteisiin jo ennen?

♥:Emmi

Psst. Julkaisin eilen vähän fiiliksiä, sen postauksen löytääkin täältä!

9 kommenttia:

 1. Anonyymi29.5.16

  Moikka! Mulla on kysymys sulle tästä (tai ylipäätään muistakin) yhteistyöpistauksesta. Kun nyt esimerkiksi vuokkoset lähetti tän paketin sulle, päätätkö itse, teetkö postauksen vai onko se tavallaan ehto? Vai ja maksetaanko sulle tuotteiden esittelystä postauksessa yleensä vai onko se ilmaiseksi lähetetty tuote se mitä saat? :) ihan mielenkiinnosta kysyn!:) ja en oon itseasiassa ikinä tainnut Vuokkoset-tuotteita testata, pitänee kai! Onko hintaluokka millasta? Kiitos! Pieni blogipalaute vielä loppuun, tykkään älyttömästi, tosi siisti ja asiallinen, mut silti koen tutustuvani suhun ja sun oma persoona tulee läpi! Tsemppiä ja toivottavasti pääset oikikseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu vähän yhteistyöstä, kaikissa yleensä vähän eri kuviot! :-) Ihan mahtavaa kuulla, kiitos sulle!! <3

   Poista
 2. Anonyymi29.5.16

  Sulle näköjään kelpaa mikä vaan yhteistyökuvio :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Vuokkoset edustaa hyviä ja tärkeitä arvoja ja vielä tietenkin tuotteiden ollessa suomalaisia kirjotan niistä ihan mielellään :-) Mielipiteensä kullakin!

   Poista
  2. Anonyymi29.5.16

   Mietin aluksi samaa mut hei, miks tällästen postausten tarvii olla tabu? Tytöille ainakin ihan arkea, hyvä vaan kuulla uusista tuotteista vaikka tosin itsekin aluksi hämmennyin :) kiitti Emmi!

   Poista
  3. Anonyymi30.5.16

   En kyllä ymmärrä tätä ekaa anonyymiä, mikä tässä aiheessa on niin ihmeellistä? :D Meille naisille täysin tavallinen asia, ei todellakaan pitäisi olla mikään tabu.

   En tajua, että on ihan ok, kun joku tekee yhteistyöpostauksen hammastahnasta ja toinen siteistä, niin tästä jälkimmäisestä ilmenee heti arvostelua... :)

   Poista
 3. Anonyymi29.5.16

  voi mä rakastan niitä biohajoavia vuokkosten siteitä ! niitä ei tainnukaan olla tässä, mutta suosittelen :) ne on ihanan pehmeitä ja todella hellävarasia, niinkun nää sunkin esittelemät varmasti !

  VastaaPoista
 4. Anonyymi29.5.16

  Voi hemmetti minä tekniikan ihmelapsi... En tiiä tuliko se kesken jäänyt kommentti vai poistinko sen, niin aloitan alusta.. XD voi että kun on siistiä nähdä kehitystä sun arvoissa ja postauksissa! Mahtavaa, että viittit kirjoitella tälläsestä "tabu" aiheestakin mitä ei joka tuutista tule! :) terkuin minä joka joskus ajat sitten luin jo sitä sun ekaa blogia voi niitä aikoja hehehe :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi30.5.16

  Hyvä postaus!

  VastaaPoista