lauantai 28. toukokuuta 2016

KESÄLOMALAINEN


 Kuulkaas nyt, täällä vaan naatitaan. En muista koska viimeks olis ollut näin, että mitään kouluun liittyviä velvollisuuksia ei olis kokoajan naputtamassa mielessä. Pääsykokeen jälkeen mun teki mieli ottaa samaiset kirjat käteen ja lukea vaan ihan sen vuoksi, että pysyisin tutuksi tulleessa rytmissä. Mut ei mun tarvii, kerrankin näin!

Pääsykoe oli siis keskiviikkona ja kun teitä kuitenkin kiinnostaa, meni se varmaan ihan hyvin. Varmaan. Ihan. Hyvin. Eli ei siis mennä ensinnäkään sillä fiiliksellä, että koko koe olis mennyt penkin alle muttei kokeesta myöskään jäänyt varmaa fiilistä. Erittäin tyytyväinen olin sen suhteen, että muistin kaikki kokeessa vaaditut lakipykälät sanasta sanaan ulkoa! Mä kun viikko puoltoista ennen koetta olin ihan kakat housuissa, etten opi sitten millään edes niitä tärkeimpiä lakipykäliä ennen koetta. Kappas vaan takaisinsaantilaki oli kuin olikin hallussa.

Ei kai sitten siitä sen enempää, nyt on oikeastaan pääsykoepänttäilyt tältä keväältä täysin ohi, vaikka maanantaina meenkin aivan samaiseen saliin katsastamaan ranskan pääsykokeen. Ihan huvikseen vaan, voin sanoa rehellisesti etten oo kyllä sille antanut ajatustakaan kevään aikana. Jos kuitenkin palo oikikseen loppuu niin tietää ens vuotta ajatellen, millainen ranskan pääsykoe sitten tulisi olemaan ;-)


Mä olen aika varma, ettei ne ovet tänä vuonna aukea. Nyt sen uskaltaa sanoa jo ääneen kaikille, eikä samalla anna itsestään luovuttajan kuvaa vaikkakin tää samainen asia kävi mun mielessäni viimeisten viikkojen ajan aina välillä. Silti, järkyttävästä flunssasta huolimatta jaksoin painaa loppuun asti ja saan olla siitä kyllä itselleni kiitollinen!

Syksyllä alkaakin sitten töiden etsintä ja jos vaan palo oikikseen pysyy, niin kuin sanoin, aion mennä avoimeen suorittamaan joitain kursseja. Jos syksyllä fiilis onkin toinen ja sama turhauttava urakka ei kiinnosta enää toistamiseen, valitsen ranskan. Joka tapauksessa mut kyllä melkein 100% todennäköisyydellä Helsingistä löytää syksyllä. Syyt siihen on lukuisat.

Nyt otetaan kuitenkin täysi ilo irti tästä puolentoista viikon jäljellä olevasta kesälomasta. Ens viikolla onkin jo lakkiaiset ja mulla heti sunnuntaiaamuna suunta takaisin Helsinkiin. Maanantaina nouseekin lentokone ja jätän taas vaihteeksi Suomen kamaran pariksi kuukaudeksi. Mulla tulee kyllä todennäköisesti Göten aikana yksi viikonloppuvisiitti Suomeen, mutta siitä sitten lisää kun on sen aika! 


Tällä hetkellä tuntuu, että kaikki on hyvin. Vähän sekavaa ja ärsyttävää on se, että vaikka tiedän melko varmaksi mun kotipaikkani olevan syksyllä Helsinki, en tiedä vielä tarkkaan missä tuun asumaan tai mitä tuun tekemään. Nyt pitää vaan ootella viimistenkin palasten loksahtavan kohdalleen. Mä uskon kyllä, että ne loksahtaa, sillä nyt kun oon huomannut aikaisempienkin palasten loksahdelleen tismalleen paikalleen uskon vahvasti siihen, että kyllä kaikki asiat lopulta järjestyy, järjestyy vielä just niin kuin on tarkoitettu.

♥:Emmi 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi29.5.16

  miksi muka et pääsisi sisään jos kerran luit niin paljon ja muistit ulkoa kaiken

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se koe nyt pelkkiä oikeustapauksia sisältänyt..

   Poista