tiistai 10. toukokuuta 2016

APRIL FAVES


Huhtikuussa ei ole tullut ihan ymmärrettävistä syistä testailtua hirveästi uusia suosikkeja, vaikka uusia juttujakin on tullut vastaan. Tässä kuussa suosikit on tullut ihan fiiliksen takia. Kuukauden lempijutut on pikemminkin olleet tunnetiloja, tekemisiä, joitain ruokia ja ihan vaan maanläheisiä juttuja. Joskus ei oo vaan aikaa miettiä, mitä uutta olis kiva kokeilla tai mitä materiaa on tiettynä aikana tullut käytettyä ja mitä ei. Mitkä jutut on siis ollut mun lemppareita huhtikuussa?


Aamulenkit. Huhtikuun alussa lampi oli vielä jäässä, mutta vappuna aurinko jo porotti ja muutenkin kevään merkit oli jo pitkällä. Mä niin fiilaan varhaisia aamuja ja niitä rentoja kävelylenkkejä kotimaastossa.

Toimivat julkiset. Tulee ihan Pariisin ajat mieleen, kun julkisilla saa painella ihan vapaasti ja bussit, metrot ynnä muut kulkee kokoajan. Miksei Porissa?

Vegaanius. Tää on noussut nyt huhtikuussa mun elämässä isoksi jutuksi ja pysyy ihan varmasti sellaisena. Parasta on tän ruokavalion kehittyneisyys Suomessa, sillä lähes kaikki sekaaniruuat pystyy "veganisoimaan" ja on ihan hullun kivaa vaan "pelleillä" kasvisperäisten safkojen kanssa ja tehdä lemppari sekaaniversioistaan vegaanisia.

Ihmiskontaktien tärkeys. Kyllä sen huomaa, kun on vetänyt kaks pitkää lukupäivää putkeen näkemättä ihmisiä, miten sitä oonkaan riippuvainen sosialisoimisesta. Mahtavaa, että oon täältäkin löytänyt ihmisiä, jotka tuo tähän "harmaaseen lukuarkeen" sitä iloa.

Letit. Mulla on oikeesti joka päivä tukka letillä ja se onkin ollut ihan paras juttu nyt. Lettikampaukset on vaan niin helppoja - tukka ei oo tiellä, mutta näyttää silti kivalta.

Itsenäistyminen. Nyt sitä itsenäistyy vielä enemmän asuessaan oikeesti "omassa kämpässä" kaukana, mutta silti niin lähellä perheestä. Kaikki pitää tehdä itse!


Tällaisia fiilistelyjä mulla on huhtikuusta. Voipi olla, että ens kuussa nähdään taas tuttuun tapaan jotain lempparituotteita ja muuta, mutta mitä mieltä te olitte tällaisesta "suosikkipostauksesta"? ;-)

♥:Emmi

2 kommenttia: