torstai 12. tammikuuta 2017

VIKAT 2016 VIA IPHONE


1. Helsingissä oli melkein koko joulukuun ajan Puurolan Pop up-puuobaari ja käytiinkin siellä ihan kuun alussa tuorepuuroilla. Toi taatelijuttu oli niiiiiin hyvää!
2. Ja taas kerran sushia. Montakohan kertaa sitäkin on tullut syötyä viimeisten kuukausien aikana?
3. Viimisiltä työpäiviltä. Tai työmatkoilta. Voi sitä työläisen arkea...
4. Jos jengi fiilaa isoa ja siistiä clubia ja vähän sellaista mun sanojen mukaan "Weekend Festival-musaa", suosittelen Kampista löytyvää Capitalia lämpimästi!1. Ekat kuvat Batskulta, matkalla lounaalle ja ekat Polar M600-kellon ulkoilutukset ;-)
2. Tän kirjan lisäksi myös JVG Etenee-kirja tuli kahlattua aivan täysin sanasta sanaan Batskun reissun aikana. Suosittelen!
3. Tällä kertaa tuli makoiltua auringossa Batskulla kyllä enemmän kuin ikinä. Rusketusrajat kertookin siitä!
4. Treenillä porukoiden salilla ja ihan huippu jalkajumppa!1. No se kliseinen Universal Studios-kuva. Niin upea paikka!
2. Mä ja mun hullu veli. On se vaan niiiiiiin rakas ♥
3. Universalit hämärässä ja suunta takaisin Batskulle.
4. Mustaa kahvia Starbucksista ja tyttöjen loma Kuala Lumpurissa alkakoon ;-)1. Treenillä hotellin 18. kerroksessa. Propsit meen hotlan upeelle salille!
2. Syötiin kauppakeskuksen Food Courtissa joka kerta mamin kanssa KL:n reissulla, sillä löysin sieltä niin hyvän vegeraflan ja halusin testata mahdollisimman montaa annosta (ja juoda tota niiiiiin hyvää vegaanista matchalattea!!)
3. Petronas-tornit ja valtava joulukuusi.
4. Hotellin kattoterassilla ja infinity-pool. Vesi oli kylmää, mutta kuvat oli saatava!1. KLCC-puisto ja niin upee kaupunki. Tonne täytyy päästä vielä uudestaan!
2.-3. Vikat fiilistelykuvat Kuala Lumpurista.
4. Mä ja mami vaihteeks taas poolilla. Nyt jo ikävä allaselämää!1. Mun vakkariannos meiän clubhousella: Kasvis-herkkusieni-riisiannos ja kevätrullia. Nam.
2. Taas kerran altaalla ottamassa brunaa. Kerrankin kun huomasin, että väri tarttuu ja arska paistaa niin oli pakko ottaa kaikki ilo irti!
3. Jarkon firman juhlissa just ennen joulua ja maailman mageimmat uudet pöksyt!!
4. Nimesin meiän kuusen epilepsiajoulukuuseksi. Siis noi valot oli maaaaailman kauheimmat.1. Vakioasustus ja vikat arat ennen lähtöä.
2. Vegan bowl! Tein tuolla aina himassa erilaisia "bowl"-ruokia ja niistä löytyi milloin mitäkin; esim. ituja, tempehiä, tofua, papuja, parsakaalia, salaattia, avokadoa, kastikkeita. Niiiiin hyvää!
3. Helsingissä testaamassa Just Vegen kampanjaburgerit. Just Vege löytyy Sörkän metriksen kupeesta Vaasankadulta!
4. Ei näkyny palmuja Kalliossa hehheh. Taidan olla ainoo joka tajuu vitsin :-D

Tältä näytti mun vuoden vikat viikot. Miten teiän joulukuu sujui?

♥:Emmi

4 kommenttia: