sunnuntai 15. tammikuuta 2017

KOULUNPENKILLE


Woop woop, ekat asukuvat Uppsalasta on nyt vihdoin blogin puolella! Saavuin siis tänne kotiin torstaina illalla ja täällä on sitten viikonloppu hoideltu asioita, nähty mun iki-ihania ystäviä, vedetty törkeen hyviä treenejä ja tutustuttu kaupunkiin. Niinkuin jo totesin ekalla visiitillä ihan tammikuun alussa, niin onhan tää jollain tapaa hirveen ihana kaupunki. Ja opiskelijoita! Niitä on ihan joka nurkalla. Jännää oikeesti, että vastaan tulee ihan jatkuvasti nuorta väkeä ja kun perjantaina kävin parissa yliopistorakennuksessa, tuli vaan ihan hirveen siisti olo. Minä yliopistossa? Oikeustieteiden ylioppilas? Ja huomenna onkin mun ekat kaks luentoa ja tiistaina näillä näkymin ekat yliopistopippalot. Mitä hitsiä!

Lupailinkin jo yhdelle lukijalle postaussarjaa näistä Ruotsin opintojutuista ja jos jollain on jotain spessuja toiveita niin muistakaa heittää ne tohon alas, jotta pääsen niitä mahdollisimman pian toteuttamaan! Veikkaan, että luvassa on myös hyviä opiskelijavegeruokareseptejä sekä budjetointijuttuja, mutta kaikki ajallaan. Jos nyt ensin selviäisin tästä koulun aloituksesta, joka tosiaan on huomenna. Kerron kaikesta sitten lisää myöhemmin!

Tässä kuitenkin ekat kuvat, jotka Ira musta räpsi eilen tossa joen varrella, (eiks tuukkin ihan Turku-vibat?????) kun mun Tukholma-neidit oli visiitillä vielä ennen Suomeen palaamistaan. Ihana päivä tyttöjen kanssa! Nyt meitsi suuntaa pakkaamaan koululaukkua valmiiksi ja ihan vaan rentoilemaan sängynpohjalle, toivottavasti saan edes vähän unta ens yönä ;-)

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi17.1.17

  Mahtavaa! Oot niin ihanan rohkea. Sulta onnistuu taatusti kaikki, täällä pidetään sulle peukkuja 😊
  Ja juu on kyllä kuin Turku toi maisema.
  Riikkuli

  VastaaPoista
 2. Anonyymi18.1.17

  Onko ruotsissa opiskelijahaalarikulttuuria tai jotain muuta vastaavaa opiskelijoiden symbolia kuin suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo haalareita :( Mut me saadaan tilata Suomen haalarit ni ajattelin ainaki tilata! Voi sitte pitää niitä täällä sillon tällön ja ku menee Suomeen opiskelijapippaloihin niin ei oo ihan ulkopuolinen ;-)

   Poista