tiistai 10. tammikuuta 2017

UNIVERSAL HÄMÄRÄSSÄ


Nääkin kuvat on jääny ihan täysin julkaisematta joulukalenterin takia ja nyt taitaakin sitten olla oiva hetki antaa nääkin julki. Käytiin siis tosiaan perheen kanssa joulukuussa visiitillä Singaporen puolella ja vihdoin ja viimein pääsin (uudestaan) Universal Studioille. Me tosiaan käytiin ekalla Jenkkireissulla Losin päässä samaisessa puistossa, mutta Singaporessa Sentosan saarella sijaitsevassa samaisessa puistossa en ollut vielä päässyt vierailemaan. No, nyt tuli sitten sekin tehtyä!

Losissa käyneenä puisto oli hienoinen pettymys. Singaporen versio oli paljon pienempi, joskin sielläkin sai paremmin kuin hyvin kokonaisen päivän kulumaan. Laitteet oli ainakin osittain samoja, mikä ei mua Muumiolaitteen fanina ollenkaan haitannut. Losin päässä taas päästiin "kiertoajelulle" ihan sinne ns. leffastudioiden keskelle, mikä sitten taas Sporen päästä puuttui kokonaan. Tää oli harmi, sillä Losissa juurikin kyseinen ajelu oli ihan mun lemppari.

Kuitenkin päivä oli kerrassaan mainio ja sain jopa vegaanisen nuudeliannoksen puiston sisältä jostain Food Court-mestasta. Hintaa tietenkin puiston sisällä kaikilla safkoilla ja muilla tuotteilla on ja ihan liikaa, mutta menkööt. Mitään turhaa ei ostettu ja omat vesipullot ja eväätkin sai vietyä ongelmitta sisäpuolelle. Vierailun arvoinen mesta tottahan toki!

Ja eiks nää hämärässä otetut kuvatkin tee ihan kivan vaikutelman puistosta?

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi10.1.17

  Puiston sisältä olis voinu olla kuvia enemmän kun kaks.. Olipa turha postaus, haukuit puiston ja lisäsit vaan oman pärstäs kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa postauksen kaikki kuvat ovat puistosta ja kuvista neljässä on pelkkä puisto. Niin ja en haukkunut. Mitä sä siis tarkoititkaan kommentillas? :O

   Poista
 2. Anonyymi12.1.17

  Satumainen tuo linna tuolla takana. Jos sulla on lisää kuvia, niin voisit joskus laittaa niitä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Vois sitä jossain vaiheessa laittaa! :-)

   Poista