sunnuntai 29. tammikuuta 2017

2016 IN A NUTSHELL 2/2


Heinäkuu alkoi surullisissa merkeissä Suomessa ja vaikka eka päivä olikin ihan täyttä sitä itseään, lähdin hyvillä mielin iltaa vasten viilettämään kohti Helsinkiä ja tapaamaan kavereita. Tokana päivänä palattiin Göteborgiin aivan liian lyhyiden unien jälkeen. Kirjoitin teille heinäkuussa mm. pari eri vinkkipostausta Göteborgiin, ne löytyy tästä ja tästä. Jaoin myös pari hyvää reseptiä, joista toisessa on kaks hyvää nyhtisohjetta ja toinen on resepti ehkä ihanimpaan porkkanakakkuun ikinä! Kirjoitin myös pari vähän syvällisempää postausta, toiseen juttuja stressistä ja toisessa pyörittelin vaan mun kuulumisia. Vaikka heinäkuu Göteborgissa ei ollut tosiaankaan mun vuoden parhaita hetkiä, (mm. siksi, että unohdin mun pankkikortin tunnusluvun ja venasin neljä viikkoa uutta korttia...) oli kuukausi silti ihana ja opettavainen. Käytiin myös Annin kanssa saaristossa, ja sieltä ihan upeita kuvia löytyy täältä.


Elokuu oli merkki kesän loppumisesta ja paluusta Suomeen. Hain ihan hulluna töitä ja onneksi lopulta tärppäskin. Kävin viikonloppureissulla Tukholmassa ja loppukuusta lensin Singaporeen ja Batskulle. Mun matkalaukku meni myös hukkaan ekaa kertaa ikinä, mutta onneks sekin lopulta löytyi. Aloitin my week-postaussarjan blogissa ja kirjoitin teille tasapainosta ja tosi mielenkiintosesta viikosta Göteborgin päässä. En ollut ikinä ennen ollut onnellisempi Suomeen paluusta


Syyskuussa lennettiin lomalle Javan saarelle ja Yogjakartalle ja meidän miniloma oli ihan huikee kaikkine nähtävyyksineen! Puolessa välissä kuuta lensin takaisin Suomeen ja aloitin arjen Helsingissä. Kaikki mun elämässä oli niin hyvin pitkästä aikaa. Elvis tuli käymään Helsingissä ja me tehtiin nachopeltiä. Kävin Maltsun jättärillä juoksemassa porrastreenejä (tahtoo takas) ja tein härkisburgereita. Nautin ihan sika paljon Suomesta ja omasta rauhasta. Kirjoitin teille ihan suoraan ahdistuksesta avata kone ja postata.


Lokakuussa olin pitkästä aikaa kunnolla kipeä. Makasin oikeesti varmaan viikon vuodelevossa jätskiä mussuttaen! Aloitin myös uudet duunit, jossa viihdyinkin pari kuukautta ennen koulupaikan varmistumista ja Batskun reissua. Elin ihan normiarkea ja olin tosi paljon töissä. Ruokabloggasin paljon ja teinkin postauksen ruokapäiväkirjasta, täytetyistä kesäkurpitsoista ja vegaanin ruokashoppailusta. Annoin teille myös muutaman kirjavinkin, mietiskelin että miks mä treenaan ja valittelin, kuinka mulla on aika niin kortilla kokoajan. Jollain tapaa lokakuu oli kuitenkin ihan superpalkitseva! 


Vaikka vuosi 2016 olikin kokonaisuudessaan vaan niiiin paljon huonompi kuin 2015, pakko myöntää että vuosi loppui superhyvin ja marras-joulukuun aika oli ihan huippua. Oltiin katsomassa Arttu Lindemanin keikkaa (:-D) Helsingin keskustassa ja ihan liian hyvällä aamupalalla Rootsissa Vaasankadulla. Vietin ihanan hömpötysviikonlopun Tukholmassa ja tosi paljon aikaa Ellin kanssa. Olin Pauliinan kanssa Indiedaysin Inspiration Dayssa ja päätin tehdä joulukalenterin. Ja Pauliina otti musta kivoimmat asukuvat aikoihin!  Olin edelleen ihan sikana töissä, mutta jotenkin vaan koko kuukausi oli niin huippu.


Joulukuussa blogin sisältö oli pitkälti joulukalenteria ja no, sen te varmaan tiesittekin. Joulukuu alkoi tosiaan meiän superepäonnistuneilla pikkujouluilla ja itsenäisyyspäivän aattona lensin kohti Batskua. Vietin ihanimmat kolme viikkoa ikinä mun perheen seurassa ja tehtiin mm. päiväreissu Singaporen Universal Studioille ja tyttöjen reissu Kuala Lumpuriin. Sain koulupaikan Uppsalasta ja löysin ihanimman kämpän ikinä. Rusketuin pitkästä aikaa ja olin vaan ihan hitsin onnellinen. Vuosi vaihtui Porissa ihan supermahtavassa seurassa ja olin niin valmis hautaamaan vuoden 2016 ja toivottamaan uuden, paremman vuoden tervetulleeksi!

Pahoittelut pienestä viivästymisestä tän kanssa, mutta oon ollut sänkypotilaana perjantaihin saakka enkä oo oikeastaan kyennyt mihinkään pakollisten juttujen lisäksi. Perjantaina oli mun ekat sitsit ja eilen toivuin niistä koko päivän (heh). Tässä kuitenkin vika katsaus viime vuoteen ja sen kunniaksi on ihan pakko kysyä, mitä te haluatte nähdä tänä vuonna?

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti