perjantai 29. heinäkuuta 2016

VÄRIKKÄITÄ TALOJA


Heipähei ja aivan ihanaa perjantaita teille kaikille! Mulla on taas vapaapäivä, mutta kahden vapaan putki päättyykin huomenna ja seuraavat kolme päivää menee sitten töissä. Jännä, että aina vapailla alkaa kaivata töihin :-D Heinäkuun vikat päivät meneekin siis työpainoitteisesti ja elokuukin startataan vielä duuneilla. Ens viikolla mulla on kuitenkin vain kolme työpäivää ja näillä näkymin suuntaan perjantaina heti aamusta Tukholmaan viikonlopuksi. Vähän Nordjobb-juttuja sekä kamuja ja muuta mukavaa luvassa. Sen jälkeinen viikko vedetäänkin kovassa työputkessa, mutta kyllä sen jaksaa ihan siks, että tietää töitä olevan enää pari viikkoa jäljellä ;-)

Nää viikot tuntuu menevän ihan järjetöntä vauhtia ja musta tuntuu, että sanon tätä joka viikko, mutta näin sitä ollaan kohta taas yks viikko taputeltu. Huhhuh miten siistiä! Kävin tänään jo ekalla bikinienmetsästyskieroksella, mutta tuloksetta. Taidan tehdä saman ensi viikolla vapaapäivänäni uudestaan...


Nää kuvat otettiin eilen, kun oltiin Botaniska Trädgårdenissa ja sen lähistöllä kiertelemässä. Kattokaa noita taloja! Muutenkin eilen oli ihan huisin hauskaa, kun Nordjobbilta tuli Tukholmasta jengiä tänne. Me käytiin pelailemassa minigolfia ja sen jälkeen yhdessä ihanassa mestassa syömässä. Superkiva päivä! Muutenkin nyt on ollut ihan huikeat vapaapäivät: oon tehnyt vaikka mitä! Tänään oltiin Ikeassa syömässä ja vähän keskustassa pyöriskelemässä. Nyt vaan loppuilta chillaillaan himassa ja ladataan akkuja viikonlopun töihin! Toivottavasti teillä on kiva viikonloppu edessä ;-)

♥:Emmi

6 kommenttia:

  1. Anonyymi30.7.16

    No höh odotin että olis jossain lopussa vielä kuva oikeesti niistä taloista kun niitä hehkutit ja oli otsikossakin xD mutta kiva seinä joo.. xD ei mut oikeesti, tosi söpö väri kyllä mut ei niitä siinä oikeen näy niin paljoo että se on hyvä otsikko:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Damn, sori :-D Mulla oli muutenkin ehkä aivot vähän lomalla otsikon kanssa!

      Poista
  2. Anonyymi30.7.16

    Farkkuliivi ja offshoulder paita, EI HYVÄ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipiteitä, mutta tässä tapauksessa mun mielestä TOIMII!

      Poista
  3. Anonyymi30.7.16

    Moikka Emmi! Mulla on sulle vähän rakentavaa palautetta. Luen aina sun postaukset ja tykkään sun blogista kyllä ihan älyttömästi mutta: selailen yleensä jälkikäteen uudestaan sun postauksia ja kurkin kommenttikenttiä. Tiedän että sulle on ennenkin sanottu useasti kommentteihin vastailusta, mutta nyt oikeesti. Ymmärrän, ja varmasti ymmärtävät kaikki muutkin, jos ei heti pysty vastaamaan kun blogi ei ole sun koko elämäs tietenkään, mutta oon ennenkin kommentoinut siitä, että ainakin samalla kun julkaiset seuraavaa postausta niin voisit vastata edellisiin kommentteihin. Totesit sillon että totta ja jotain että pitäis siinä oppia paremmaksi. Nyt sulla on yli viisi uutta postausta sellaisenkin jälkeen johon itsekin kommentoin. Kaikki kommentit julkaistu, mutta mihinkään ei vastattu. Kuten sanottu, tykkään sun blogista ja oon aina ajatellut että arvostat sun lukijoita. Siks oon usein kommentoinutkin sun postauksiin mutta nyt en jaksa enää (paitsi että nyt just taas kommentoin haha) koska musta on alkanut tuntua ettei sua kiinnosta. Se on tosi harmi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paskanmarjat, tiiätte sen että hyväksyn aina kommentit erikseen puhelimella ja vastaan koneella. Paha tapa, I know. Nyt oon ollut kyllä superlaiska ja se johtuu ihan vaan musta itestä. Yleensä ei mee näin kauan (paitsi yksittäistapauksissa jos unohdan, piru viä). Toivottavasti jaksat vielä kommentoida, voi kun voisin tälle mitään. Uusimmasta postauksesta näät, että oon huomioinut teitä ihania kommentoijia, mutta en lupaa yhtään mitään!

      Poista