keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

4X BURGERIMESTA | #GBGVINKIT


Nyt on aika lähteä tutustuttamaan teitä Göteborgiin ja mistä muustakaan mun kannattaa aloittaa, kuin omalta mukavuusalueelta eli ruuasta! Aika vähän on täällä tullut ulkona syötyä, mutta sattumalta on tullut aina osuttua hyviin paikkoihin ja näin saatte tekin vähän vinkkiä. Tässä neljä mulle tutuksi tullutta burgerimestaa ihan satunnaisessa järjestyksessä:

HOPS
Masthuggstorget 3, 41327 Göteborg

Täällä me syötiin juhannusaatonaattona ihan hullun hyvät burgerit! Hinnallakaan niitä ei ollut pilattu, kun about alle viidellätoista eurolla sai ihan mielettömän hyvän vegaanisen burgerin ranuilla. Ja kokoluokka ihan järjetön! Mestasta saa myös vaikka mitä muuta, kuten pizzaa ja kaikille tuttua brittiherkkua, ranuja ja kalaa ;-) Ravintolan miljöö oli myös ihan upea ja menisin sinne milloin tahansa uudestaan!O'Learys
Kungsportsavenyn/Östra Hamngatan/Norra Allégatan

Pk-seudultakin tuttu mesta tarjoaa varmaa laatua ja hyvää sporttimeininkiä! Vegaanille myös ihan loistovalinta Oumph!-menun takia. Hinnat on mun mielestä laatuun nähden ehkä hieman turhan korkealla, mutta jos raflassa on peli-ilta tai muu, niin ruuasta kyllä maksaa muutaman pennosen enemmän ihan vaan päästäkseen syömään paikassa, jossa on fiilistä!

Jonsborgs
Kungsportsavenyn 39, 41136 Göteborg

Mun lempisnägäri, ihan ehdottomasti!! Sain täältä siis vegaanisen burgerin bataattiranuilla ja puolen litran cokiksella hintaan 99kr. Kaiken lisäks salaattipöydästä sai ottaa mitä vaan halus ja miten paljon halus. Jos eksytte Göteen niin luvatkaa, että käytte täällä! Makuelämys taattu ja jos ette diggaa niin syyttäkää mua!


VIGÅRDA
Kungsportsavenyn 29, 41136 Göteborg

Niin symppiksen näköinen paikka ulkoapäin ja sisältä vielä ihanampi! Sisultukseltaan paikka on niin söpö ja burgerit tulevat ihanien lisukkeiden kera. Bataattiranuista ei lisämaksua ja kastikkeen saa valita itse muistaakseni kahdeksasta eri vaihtoehdosta. Luksusta! Kannattaa syödä yläkerrassa, sieltä on ihana katsella ihmisiä ulkona. 

Postauksen hampparikuvat on täältä!

Tässä mun neljä burgerivinkkiä Göteen, seuraavaksi palaankin varmaan ihan käytännön juttujen kanssa, olisko jotain toiveita niiden suhteen? ;-)

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi14.7.16

  Postauksen hampparikuvat mistä "täältä"? (Ei linkkiä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh siis tosta vikasta mestasta mihin toi teksti mukamas liittyy :))

   Poista
 2. Anonyymi16.7.16

  Kiitos näistä vinkeistä!

  VastaaPoista