perjantai 15. heinäkuuta 2016

JUNE FAVES


Eka ihan suosikkihankinta oli nää vegaaniset monivitskut! Niinku paketista näätte, nää sisältää 12 eri vitamiinia ja 11 eri mineraalia, jonka lisäks näissä on myös hippusen spiruliinaa. Otankin joka aamu aina yhden tabun näitä ja vaikka nyt flunssaa pukkaakin päälle niin toimii! Hintaluokka oli jotain 20 euron paikkeilla.


Tän hetken lempisnägi on ehdottomasti maustamaton soijajugu kera mangopiltin tai tuoreiden marjojen. Tää Plantin versio on päässyt myös kovaan käyttöön täällä ja toimii yhtä lailla kuin Alpronkin oma!


Kesäkuussa oon myös alkanut ahkerasti jumppailemaan ja varmaan kolme jumppaa per viikko on ollut ihan mun perustahti. Indoor walking ja CX Worx on ihan lemppareita, GRIT Cardio on myös ihan sika siistiä, vaikka tappotreeni onkin!! Onkos siellä jumppailijoita?


Mun ikuinen lemppari Erisanin meikinpoistoaine pääs täällä loppumaan ja ostin tilalle Nivean oman ja kieltämättä oon fiilannut myös tätä. Ihana koostumus ja puhdistaa meikin oikeen mainiosti pois. Tän kaverina tulee myös käytettyä erikseen Niven silmämeikinpoistoainetta, hyvä kombo!


Varmaan ihan lempparein ostos koko kesäkuulta oli tää tässäkin postauksessa näkynyt haalari, jonka löysin siis New Yorkerista hintaan 24.95e!! Aattelin eka kun kattelin tota henkarissa, että näyttääpä halvalta, mutta päällä niin törkeen hieno, että kiikutin kassalle.


Yks tän kuun lempibiiseistä on ehdottomasti tää! Oon hypettänyt paljon myös vanhempaa suomiräppiä kesäkuussa, erilaisia ruotsalaisia biisejä ja muuta mukavaa, mutta jotenkin suomimusa toimii aina ulkomailla ollessa parhaiten!

Heinäkuu alkaakin olla jo puolivälissä ja sain vihdoin koottua teille mun kesäkuun lempparit. Löytyykö teiltä jotain samoja?

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi15.7.16

  Ostat jopa vitamiinit vegaanisina, mutta silti syöt tavallisia irtokarkkeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan lukea tuoteselosteesta että on vegaanisia :-D

   Poista