lauantai 9. heinäkuuta 2016

WHAT'S UP?


Superihanaa lauantaita jengi! Mun lauantai on ollut täysin vapaapäivä ja ainoa järkevä juttu tältä päivää on ollut kauppareissu. Muuten oon tänään vaan ollut kotona, syönyt irttareita ja tehnyt vähän sitä tätä enkä yhtään mitään. Ihan hyvä, sillä kohta pitäis alkaa laittautua iltaa varten, sillä mä suuntaan Iran ja Riinan luo viettämään tyttöjen lauantaita, joten ihan huippuilta tulossa! Kellokin alkaa olla kohta neljä, mikä tarkoittaa sitä, että meikäläisen pitää vaihtaa yövaatteet johonkin fiksumpiin ja alkaa iskeä meikkiä naamaan ja kuteita niskaan. Tästä taitaa tulla yökyläilypäivä, sillä päätin jäädä Iran sunnuntaiseuraksi Olskrokeniin Rimpu suunnatessa sunnuntaina töihin.

Vapaapäivät on siinä mielessä ihan tyhmiä, että jos ei halua kuluttaa ihan hirveästi rahaa, niin paree sitä pysyä vaan kotona. Yksin on tylsä lähteä kiertelemään joka päivä ja shoppailu on ihan vihoviimeinen juttu. Mä koitan muutenkin välttää noita maksullisia aktiviteetteja ihan viimeiseen saakka ja vaikka Lisebergin reissu houkuttelis tätäkin lapsenmielistä neitiä ihan hulluna, melkein viiskymppiä huvipuistoreissusta pistää kyllä pään pyörälle. Halpa vaihtoehto? Piknik Slottskogenissa! Tämä vielä toteutetaan ;-)


Oon varmaan velkaa teille jonkunlaisen Göteborg-oppaan, mutta mitäs te haluaisitte kuulla? Ihan hirmuisesti en oo ravintoloita ehtinyt koluta, vaikkakin ne nelisen kappaletta, joissa oon käynyt on kaikki ollut ihan huippuja. Nähtävyyksistä tiedän kyllä jotain, joten jos haluatte jonkinlaista selviytymisopasta tänne, voin luvata että sellainen on tulossa!

Ens viikolla koittaa taas mukava työrupeama, joten nyt viikonloppuna on hyvää aikaa ladata akkuja. En tiedä, onko tyttöjen ilta sita akkujen latausta parhaimmillaan, mutta ainakin stressin poistoa ja nauruterapiaa.

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi9.7.16

  Millainen tuntipalkka sulla on? Kulutatko kaiken rahan mitä saat vai oletko jo kerryttänyt säästöjä omaa ensiasuntoa varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan jees palkka! Säästän syksyä varten ja en oo muutamia ostoksia lukuunottamatta ostanut täältä mitään turhaa :-)

   Poista
 2. Anonyymi9.7.16

  Göteborg on ihan outo tuttavuus eli jotain infoa olis kiva saada...

  VastaaPoista