keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

SKÄRGÅRDEN


Oltiin viime sunnuntaina pikaisella saaristoretkellä ja vaikka vähän dagen efter lauantain jälkeen olikin, laivassa ei kumma kyllä oksettanut ;-) Reissu oli tosi kiva ja ensin mentiinkin sporalla Saltholmeniin ja sieltä lähti helposti lautat kohti eri saaria. Mikä parasta, meiän Västtrafikin kuukausikortilla pääs saareen samalla hinnalla! Veikkaan, että sama homma on myös turistilippujen kanssa :-)

Koitan koota teille lyhyen kolmen aktiviteetin videon ym. tälle viikolle ja saaristo on yksi näistä kolmesta, sen verran voin paljastaa! Hirveästi siellä ei tehtävää ole, mutta kauniina kesäpäivänä ihan must see-juttu! Me käytiin saarella nimeltä Vrångö ja sieltä löytyi vaikka mitä ihania rantoja, veneitä, taloja sekä pari kahvilaa ja kauppa. Niin näkemisen arvoinen paikka!


Tää viikko on mennyt taas ihan hurjaa vauhtia ja viikon viidestä työpäivästä on jo takana kolme. Huomenna ja perjantaina viettelenkin vapaapäiviä ja molemmille päiville ollaan keksitty jo hauskoja suunnitelmia, joten tää neiti on ihan fiilareissa siitä! Huomenna käydään kasvitieteellisessä puutarhassa ja illalla Nordjobb on järkännyt meille vähän jotain suunnitelmia. Perjantaina taitaa olla aika IKEA-reissulle! Ja uskottekos muuten, mun pankkikortti toimii vihdoin (happiness overload)!!!
Kohta varmaan tääkin viikko on jo taputeltu ja voin isoon ääneen ihmetellä, että enää kolme viikkoa edessä. Ihan hullua!

♥:Emmi

PS. Vegaanisen bolognesekastikkeen resepti löytyy muuten täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti