tiistai 26. heinäkuuta 2016

DAT VEGAN BOLOGNESE THO


 Tein viime viikolla niin hyvää vegaanista bolognesekastiketta, että saatoin jopa tirauttaa muutaman kyyneleen. Tiiättekö sen tunteen kun vaan tekee niin paljon mieli jotain ruokaa, että sitä on pakko saada? Tätä luokkaa oli mun bolognesekastikehimo. Ja nyt ei oo enää cravingsejä, kiitos tän. Vaikka onhan tätä samaa mössöä pakko tehdä heti tällä viikolla lisää ;-)

3-4 annokseen tarvitset:
n. 2,5dl soijarouhetta (molemmat käy, tumma tai vaalea!)
puol purkkia Oatlyn kaurakermaa
tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia oman maun mukaan (kuinka kastikemaista ja löysää haluat)
mausteita (chili rokkaa!)

kaveriksi kastikkeelle tummaa pastaa ja kasviksia, toimii!

Turvota soijarouhetta ensin vedessä hetki tai lisää suoraan pannulle tomaattimurskan ja kerman jälkeen. Näin siitä tulee vähän rapeampi. Anna sörsselin paistua pannulla niin kauan kuin on tarvetta, lisäile mausteita ja maistele välillä. Kun kastike näyttää kypsältä, lisää valmiin annoksen päälle ja nauti! ;-)

Tältä näyttää mun herkkuruoka ja voin sanoa, että eipä ole edes pahan hintaista. Meneekö kokeiluun?

♥:Emmi

2 kommenttia:

  1. Anonyymi29.7.16

    Vaikuttaa varsin nopealta valmistaa.

    VastaaPoista