keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

OUTFIT | STRIPES & ARMY GREEN


Heipsunhei! Mä ihan havahduin eilen illalla, kun tajusin että tänäänhän pitäis saada postausta ulos. Viimiset pari päivää.... no ehkä viikko on mennyt aika sumussa ja toivon, että tää sumu tästä pikkuhiljaa hälvenis. Tää on saattanut näkyä ehkä postausten tasossa ja toivonkin, että ymmärrätte mulla olevan nyt kevään kiireisimmät viikot käynnissä ja koitan silti samaan malliin saada tuotettua teille kivaa matskua. Onkos viimeisimmät postaukset kuitenkin ollut teidän mieleen? Mitä tykkäsitte esim tästä treenivideosta, haluatteko nähdä muutkin treenit videomuodossa?

Mun oli silti suunnitelmissa postailla teille näitä asukuvia tänään ja mä olin niin iloinen, kun tajusin että saan avata koneen ja käyttää aikaa johonkin muuhun kun kouluhommiin paneutumiseen. Ja että saan kirjoittaa just sitä mitä haluan, enkä mitään Maria-dogmeja tai ristiretkien tapahtumia? Passaa mulle!

Kohta alkaakin näkyä valoa tunnelin päässä ja uskoisin, että huhtikuusta tulee blogin puolella ihan huikea kuukausi. Huhtikuu tuo mukanaan blogin synttärit, mulla Prahan matkan ja muutenkin kevät lähestyy ja kesäkunto kutkuttaa kaikkia. Saa siis nähdä, mitä innostun huhtikuussa kirjoittelemaan.

Tässä kuussa kuulette vielä ainakin ylppärijälkihöyryjä, jonka jälkeen aihe sitten haudataan täällä puolella ainakin mun osalta. Lisäksi tiedossa on ainakin treenivideoita/muita treenipostauksia ja tarkoituksena olis jakaa yks epäterveellinen ruokavinkkikin. Tietenkin postailen myös kaikkea muuta, mutta tässä nyt vähän esimakua siitä, mitä on tulossa, jotta teilläkin pysyy into seurailla ;)

Ainiin, siitä asusta. Kuvien ottamisella oli pikkasen kiire, eikä miljöö ole ihan mun lemppari mutta kuitenkin. Housut on Terranovasta, raitapaita ja nahkis H&M'ltä, bootsit New Yorkerista ja korvikset Guessiltä ja jostain ihan perus kultasepänliikkeestä. Aika tyypillinen asu kivalla sivuponnari-lisällä, tällä oli hyvä hengata lauantaina salaattia mussutellen.

Ihanaa keskiviikkoa!
♥:Emmi

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11.3.15

    kyllä meille kaikille lukioille kelpaa aina sun postaukset ja tykätään niistä vaikka vähän lyhsimpinäkin <3 ja mä ainakin ehdottomasti haluun treenivideoita lisää, myös kotitreeniin olis kiva saada vinkkejä ! ja kauniita kuvia taas kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä jotain kotitreenivideoita myös sitten, kun ilmat tästä lämpenee ja voi treenata myös ulkona! :) Ja kiitos, mahtava kuulla <3

      Poista