keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

HELMIKUUN SUOSIKIT


♥ Koko hiihtoloma ja vielä enemmänkin meni the Biggest Loseria tuijottaessa, sekä telkusta että YouTubesta. Niin hyvä ja koukuttava sarja, mä oikeesti itken kun katon tätä!
♥ Muun muassa wanhojen kampauksen takia tukka on ollut vähän koetuksella ja oon tässä kuussa käyttänyt moneen otteeseenkin tätä Avonin moisturising hair treatment maskia, kunnon tehohoito tukalle!
♥ Ennen wanhoja mun piti ostaa meikkiä varten uus musta eyeliner, mutta niin kliseisesti ostin vahingossa väärän värisen. Tää Lumenen Blueberry Intense Liner Waterproof sävyssä Khaki Crystal on paljon toimivampi ja "pehmeämpi" kuin tyypillinen musta eyeliner.
♥ Oon pumminut äitiltä käyttöön tän ihanan huivin, kun aina se punainen ruutuhuivi ei sovi asuun. Mun piti aluks lainata tätä vaan kerran, mutta onhan tää nähty mun kaulassa jo useempaan otteeseen...

Helmikuussa nää jutut oli mulla kovassa käytössä. Tässä kuussa mun lemppareita oli myös mm. bataatti ja pakasteherneet, mutta ne ei koskaan päätynyt tähän postaukseen ;D Mites teillä, löytyykö samoja suosikeita?

♥:Emmi
2 kommenttia:

 1. Anonyymi4.3.15

  oh bataatti! kokeile grillattuna, ihan mahtavaaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis varmaan, voin kuvitella että se on tosi hyvää! :)

   Poista