sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

PARIISIN KESÄ


Tässä kevään aikana on tapahtunut jos jonkinmoista ja yks asia, minkä oon (ihme kyllä) saanut pidettyä täältä tähän asti poissa on mun kesäsuunnitelmat. Kesätöitäkin sitä on kovasti haettu, silti toivonut että mua onnistais ja saisin sen työpaikan ja kokemuksen, minkä oikeesti haluan.

Muistan sen tammikuun 16. päivän, kun kilautin tililtäni takuusumman Allianssille. Musta tuntu ihan kauheelta, kaikki meni vaan ihan yhtäkkiä ja en vois enää perua. En nukkunut seuaavana yönä ja aattelin vaan, että mitä mä oon nyt mennyt tekemään, oonko mä ees valmis tähän?


Ajatusta sitten tovin sulateltuani, kaavakkeita täytellessäni ja erilaisia todistuksia metsästellessäni totuin ajatukseen, että se lähtö saattaa oikeesti koittaa. Kuitenkin sanoin kaikille tutuille, että ei se nyt oo ihan satavarmaa, kuka muka haluaa kesäks au pairin? 

Pari viikkoa sitten maanantaina kysyin Iidalta ranskan tunnilla, että kehtaanko laittaa Allianssille sähköpostia? Kehtaanko kysyä, josko perhettä olis tiedossa jo. Mua siinä vaiheessa pelotti, että jos en saa paikkaa, kesätöitä tai mitään niin mitä mä koko kesän teen? Seuraavalla oppitunnilla mulle tuli sitten sähköpostia, että sulle on tullut perhetarjous Ranskasta. Kädet täristen luin sähköpostia ja pistin perheelle samana päivänä vielä viestiä.


Tän viikon maanantaina skypetin ekan kerran mun perheen kanssa ja keskiviikkona sain varmistuksen paikasta; mä lähen kesäksi Pariisiin! En olis parempaa sopimusta voinut saada ja kaikki - työajat, sijainti ja perhe vaikuttaa niin ihanalta. Tänään lähtöön on noin 85 päivää aikaa, mä en oo tarkasta päivästä vielä ihan sata, koska en oo vielä bookannut lentoja. Alkuviikosta koitan saada senkin homman hoidettua, niin sitten ei tarvii enää muuta kun odottaa ;)

♥:Emmi

14 kommenttia:

 1. Anonyymi22.3.15

  Wau! Onnea iha sikana! oon onnellinen sun puolesta <3

  VastaaPoista
 2. Toi kuulostaa kyl niiiin siistiltä! :) Onnea vielä! <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi22.3.15

  Postauksesi kuvat rikkovat räikeästi tekijänoikeuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onkos nyt yhtään parempi :))

   Poista
  2. Anonyymi22.3.15

   Ei, tuskin olet kysynyt kuvien alkuperäisiltä omistajilta lupaa. Ja "kaikki muutkin lainaa tuolta" ei riitä tekosyyksi. On tapauksia, joissa kuvan alkuperäinen omistaja on haastanut bloggaajan oikeuteen tuollaisen takia.

   Poista
  3. Ei se ole mikään tekosyy :-D koita selvitä

   Poista
  4. Anonyymi22.3.15

   Miltä susta tuntuis jos joku käyttäis sun blogista kuvia kertomatta mistä ne on tai kysymättä sulta lupaa? Laittaisi lähteeksi blogger, yhtä paljon se kertoo kuin tuo sun laittama lähde :D tuskin koulussakaan laitat lähteiksi googlen ja wikipedian?

   Poista
  5. Jos etsin sulle joka kuvaan sen tietyn osoitteen mistä päin weheartitistä nuo otin niin pääsetkö asian yli :))

   Poista
  6. Anonyymi22.3.15

   En :--) usein kuvat on lisätty laittomasti myös sinne ilman omistajan lupaa, sieltä ei siis kannattaisi käyttää kuvia.

   Poista
  7. Voit kyllä mennä ohjeistamaan jotain toistakin, vaikka joka toista muijaa tällä maapallolla? :-D sorry not sorry

   Poista
  8. Anonyymi22.3.15

   Huoh, oot kyllä just niin tyhmä kun oletinkin.

   Poista