sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

NÄIN JÄLKEENPÄIN


Lupailinkin teille vähän höpötellä fiiliksiä nyt kevään koitoksen jälkeen, ja nyt kun siitä päivästä on vähän yli viikko niin koen pystyväni jo ihan hyvin (ja järkevästi) siitä jotain fiiliksiä kertomaan :-D Pari päivää sen jälkeen oli niin sellasta jossittelua ja oli tosi epävarma olo omasta suorituksesta, niin tekstistä olis tullut kaikkea muuta kuin järkevää.

Aamu alko perjantaina 20. maaliskuuta niinkin hyvin, että unohdin silmälasit kotiin ja viis minuuttia ajettuani mun piti kääntyä takasin niitä hakemaan. Olisin mä muuten ilman rillejä pärjännyt, mutta kelloa en olisi ilman niitä nähnyt lainkaan. Olin muutenkin aamulla jo ihan myöhässä lähdössä kotoa, joten panikoin tietenkin että myöhästyn, mutta mulla oli vielä hyvin aikaa koululla.


Koko tilanne oli ihan absurdi ja tuntu tosi oudolta olla siellä itse. Ei se syksyllä enää siltä tunnu, mutta jokainen kirjoittanut varmaan muistaa sen fiiliksen, kun saliin ekaan kerran astui ja paikkansa sieltä löysi. Mä vaan istuin siihen paikalleni rauhassa, kun mun kaverit ei ollut mitään kirjottamassa ja hengittelin (oikeesti sydän hakkas ihan tuhatta ja sataa!) ennen kuin rehtori alkoi kerrata ohjeita ja kokeet jaettiin.

Mä selvisin aikataulutuksesta mielestäni aika hyvin. Kahdentoista aikaan tein jo neljättä tehtävää ja varttia vaille kolme palautin koepaperit. Join puoltoista litraa vettä ja söin kaikki eväät. Vessassa kävin kolmesti ja esseet luin ainakin yhtä monta kertaa läpi kokeen lopussa :-D


Ja sitten niistä jälkifiilingeistä. Mulla oli kokeen jälkeen tosi hyvä olo ja aattelin, että E on ainakin varma noilla esseillä. Illalla erehdyin katsomaan hyvän vastauksen piirteet ja menetin toivoni hyvistä pisteistä... Nyt voinkin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että älkää pelkästään tuijottako hyvän vastauksen piirteitä! Mä sain mun omat alustavat pisteet keskiviikkona ja 35 pisteellä lähti paperit YTL:ään. Tietenkin mä nyt toivon, että pisterajat ei nousisi ja mun henkilökohtaiset pisteet ei tippuis... 

Joka tapauksessa niinkun sanoin kokeen jälkeen, että ainakin E tulee. Siihen mä oon tyytyväinen, mutta kyllä kutkuttelee kun ollaan nyt alustavien mukaan laudaturin puolella! Vielä on tsäänssi että se eximiaan putoaa, mutta tiedän että alkuharmituksen jälkeen en mä ees jaksa välittää oliko se uskonnon arvosana loppupeleissä E vai L.

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi29.3.15

  Ihan uskomattoman hyvin sulla sitten mennyt noi kirjotukset! Ite syksyllä vasta ensimmäistä kertaa, mutta mitä nyt kavereiden tuloksia nähnyt niin kyllä saanut ihan ton sunkin tuloksen eteen töitä tehdä. Pientä motivaatiota mullekin sitten syksyyn, hehe. Onnittelut nyt kuitenkin jo eestä, toivottavasti menisi sinne ällän puolelle vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo, kamalin tilanne ikinä kun nyt siis ollaan ällän puolella mutta pirun lähellä niitä rajoja... Kumpi vain silti passaa! Tsemppiä sulle syksyn koitoksiin, kannattaa tehdä paljon työtä, it pays off ;)

   Poista
 2. Anonyymi30.3.15

  Jos oot epävarma pisteistä ni kannattaa aineen opettajalta kyselly miten se on niitä tarkastellu:) ite ainaki kyselen ain ni tulee paljo varmempi fiilis ! 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kysäisin kun näin opettajan ja koitti kuulemma arvostella liikaa omia oppilaitaan suosimatta :) toivottavasti siis pysyy pisteet!

   Poista