sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

8 MORE FACTS

Just kun mä viimeks sanoin faktapostauksessa, että enpäs oo toista autoa kolarissa töytässyt niin ennen joulua peruutin sitten autoa päin. No, auto säilyi naarmuitta mutta multa halkes moppesta takapuskuri ja -valo.

Näin on varmaan muillakin, mutta mä aina ylikulutan jotain tiettyä ruokaa tietyn aikaa ja sitten kyllästyn ja vaihdan toiseen ruokaan. Tällä hetkellä suuressa kulutuksessa on bataatti!Aina, kun ajan yksin popitan ihan täysillä jotain hyvää musaa, fiilistelen ja laulan mukana. Jos joku on kyydissä niin yleensä mielummin juttelen kuin kuuntelen musaa kaverin kanssa, hah.

Mulla on "maanantain pyhitetty telkkaritunti", kun Jenkkien Huippumalli haussa tulee kaheksalta neloselta. Oon kattonut jo niin monta tuotantokautta ja murrun aina, kun ohjelma jää tauolle...Lomalla mulle on ihan tyypillistä, että makaan vaan sohvalla ja tuijotan jotain sarjaa toistolla. Hiihtoloma meni Suurinta pudottajaa tuijottaessa ja viime joululomalla katoin kaks eri sarjaa...

Ainoo ongelma mulle ulkomailla asumisessa olis varmaan ruoka. Arvostan niin paljon suomalaista ruokaa ja sitä, kuinka terveellistä se on. Mua kauhistuttaakin, että mikä mun game plan on kun meen ulkomaille pitemmäks aikaa. Eiköhän siitäkin silti selvitä ;)


Musta on viimesen puolen vuoden sisällä tullut kauheen Instagram-kriittinen. Ennen lisäsin paljon kuvia, eikä mun sensuuri ollut mikään kummoinen, mutta nyt katon tarkkaan ennen kuin lisään mitään kuvaa! En tiedä, mistä tää johtuu :-D

Vaikka bloggaankin, en vietä hirveästi aikaa tietokoneen äärellä. Suunnittelen yleensä kännykällä/mielessäni postaukset, kuvaan kuvat ja sitten tulen vain suoraan väsäämään ne tähän koneelle. As simple as that!

Tässä vielä muutama fakta näin sunnuntaihin. Voitteko samaistua muhun?

♥:Emmi

2 kommenttia:

  1. Anonyymi1.3.15

    mulla ei tällä hetkellä oo mitään ruokaa suurkulutukses mutta siihen kohtaan samaistuin kyllä ! :D

    VastaaPoista