maanantai 23. maaliskuuta 2015

WEEK 12

Maanantaina flunssa puski kovasti päälle ja jännitin, tuunko vielä kovemmin kipeäksi ennen perjantaita mutta vitamiinien ja kevennetyn viikon ansiosta selvittiin ainakin viime viikko elävien kirjoissa... | No se #selfie | Ja niin ne päivät vaan vähenee, nyt jäljellä kymmenen vähemmän, sillä mun lähtö aikaistu viidellä päivällä! Lähden siis 10. kesäkuuta, Finskillä lentäen :)
Cool ja quick asukuva ennen kouluun lähtöä tortaina. | Torstai-illalla meinasin nukahtaa uskonnon kirjojen ääreen, päätin sitten suosiolla lopettaa ajoissa lukemisen... | Mä niin harvoin otan tälläsiä peiliselfieitä, mutta tässä nyt yks :-D
Torstain ajatus: jos ei muuta niin ainakin hyvät eväät :-D Kokeesta lisää vielä tällä viikolla! | Ylppäreiden jälkeen aivojen tyhjennys soijacappuccinon ja hyvän seuran kera :) | Sunnuntain jalkatreeniltä, Jake kärsii ;)

Pahoittelen, että viikkokatsaus venahti tällä kertaa näin myöhään maanantai-illalle. Heräsin aamulla kaktus kurkussa ja olo vaan pahenee tunti tunnilta :-( Yritin buranan ja nuhalääkkeen voimin lukea hissaa koko päivän koulun jälkeen, mutta aika heikolta näyttää... No, jotenkin pitäis tästä kuitenkin selvitä! 

Kivaa viikkoa kuitenkin kaikille, ja tsemppiä koeviikkoa alotteleville!

♥:Emmi

2 kommenttia:

  1. Anonyymi23.3.15

    moikka! :) ylppäreistä kysymyksiä (tulevista). Eli mitä aattelit nyt syksyllä kirjottaa? ja otatko kirjat Ranskaan mukaan? :) Itellä syksyllä odottaa kaunis kattaus: hissa, yh, lyhyt matikka ja englanti. Tsemiä! ja onnet siitä että pääsit Ranskaan! :) paljon postauksia sieltä sitten ;)

    VastaaPoista
  2. Mulla on syksyllä edessä enkku ja ruotsi, otan varman kielioppikirjat mukaan :) sullapas on aika kattaus, tsemppiä! Ja kiitos, koitan postailla sitten Ranskastakin aikataulujen mukaan ;)

    VastaaPoista