sunnuntai 4. tammikuuta 2015

UUDELLE VUODELLE 2015


Mä en niin kauheesti perusta uuden vuoden lupauksista. En oo sitä tyyppiä, jolla ne onnistuu (vai onnistuuko ne kellään). Viime vuonna mun piti alottaa pepsi max-lakko ja kittasinkin uuden vuoden aattona sitä kuin viimistä päivää. Retkahdin mitä, tammikuun toka päivänä takas tuttuun pepsiin ja tässä samalla mä sitä litkin, kun teille rustailen.

Kuitenkin sitä aina vanhan vuoden päättyessä ja uuden alkaessa väkisinkin alkaa miettiä jotain juttuja, joita haluaisi muuttaa tai tehdä toisin elämässään, ihan vaan elämänlaadun parantamiseksi. Mä oon listannut nyt muutaman asian, mitä haluaisin tehdä ens vuonna eri tavalla. En lupaa tekeväni näin, mutta olkoon nää jonkunlainen muistutus mulle - jos sitten aina heikoilla hetkillä palaan tähän postaukseen ja katson, mitä oon ylös kirjannut.

1. Panostan enemmän kehonhuoltoon: venyttelyt salin jälkeen, kipeiden paikkojen rullailu ja satunnaisesti myös hieronta.

2. En edes suurimmassa inspiraatiohukassani lopeta blogia, (mikä olis niin mun tapasta -> ei inspistä, ei blogia) koska tykkään tästä hommasta nyt enemmän kun koskaan!

3. Kokeilen uusia ruokalajeja ja syön enemmän kasvispainotteisesti. Tää on ehkä listan kohdista vaikein. Tykkään kasvisruuasta ihan sikana, mutta niin tykkään proteiinistakin. Ja sen saanti kalasta ja kanasta on vaan niiiiiin helppoa.

Onko teillä jotain juttuja uudelle vuodelle? Lupasitteko tekin jotain vai pidättäydyittekö näissä "päätöksissä" niin kuin mä ;)

♥:Emmi

PS. Ja niin nää kuvat on mun UV-aaton asua, mitä lupailin. Mä tykkään näistä kuvista, mitäs te? 


4 kommenttia:

 1. Anonyymi4.1.15

  tosi kivoja kaikki kolme vuodenvaihteen postausta :) ja ihanat kengät näissä kuvissa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana kuulla! :) hyvää uutta vuotta sulle <3

   Poista
 2. Anonyymi4.1.15

  Mistä kengät:-)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut ne Puolasta pari vuotta sitten :( samantyylisiä löytyy silti varmasti etsimällä :)

   Poista