keskiviikko 7. tammikuuta 2015

JOULUKUUN SUOSIKIT

 Arlan proteiinijogurtit on ihanaa vaihtelua niihin ainaisiin Skyr-rahkoihin. Oon syönyt näitä jo jonkun tovin, välillä enemmän ja välillä vähemmän ja tää mango-ananas-maku on mun mielestä parempi kuin hyvä! 
 Ksylitolipastillit, ne ainaiset vatsavaivojen aiheuttajat, haha! Mua välillä ehkä vähän lapsettaa ja syön näitä ihania Herra Hakkaraisen pastilleja. Näitä on kahdessa eri maussa: mansikka ja päärynä. Tykkään molemmista, päärynä on ehkä vähän raikkaampi :)
 Pitkään ja urheasti Maybellinen ripsareita käyttäneenä uskalsin vihdoin vaihtaa Lumeneen ja oon kyllä tykännyt! Tää Blueberry Wild Volume on just sopiva mulle. Ei varise päivän aikana pois ja mun mielestä ainakin pienellä vaivalla saa kivan näköset ripset - ei tarvii sutia varttia, ennen kuin näyttää kivalta...
 Tätä en oo kyllä vielä lukenut loppuun asti, puolessa välissä mennään! Meidän pitää enkun kurssilta nyt lukea kirja ja mulla oli kotona tää lukemattomana, niin päätin ottaa tuumasta toimeen ja lukea tämän! Suosittelen ehdottomasti, ei oo kauhean vaikealukuinen :)
Viimisenä kuukauden suosikkina tää jo aikaste vanha biisi, mihin oon taas innostunut :-D Niin fiiliksen nostattaja! Tiettekö tän biisin ja tykkäättekö?

Vuoden 2014 viimiset suosikit olikin siinä. Näitä postauksia on mun mielestä aina kiva tehdä, näkee vähän mihin on missäkin kuussa koukuttunut ;) Mitäs te, tykkäättekö näistä edelleen?

♥:Emmi


2 kommenttia:

 1. Anonyymi8.1.15

  Mistä hei toi sun kirja kertoo ja paljon sillä on pituutta? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisesta, joka eroaa aviomiehestään ja lähtee vuodeksi kiertämään maailmaa ja etsimään Jumalaa :) tositosi mielenkiintoinen, tästä on leffakin! Pituutta on se 350 sivua :)

   Poista