keskiviikko 21. tammikuuta 2015

EYEBROW MAKE UP

 Kulmameikistä on tullut mulle varmaan yks tärkeimmistä meikin osista. Mulla on luonnostaan aika tummat kulmat, mutta tykkään panostaa niiden muotoilemiseen ja "täyttämiseen" kunnolla. En oo vielä mikään expertti, mutta kehityn kokoajan ;)
Tässä pientä osviittaa, miltä mun kulmat näyttää luonnostaan. Jo aika tummat, mutta tykkään niistä vielä tummempina ja haluan täyttää nuo kolot...

 1. LUMENE Blueberry Eyebrow pencil (sävy 3) - Ensin piirrän kulmakynällä kulmien kapeaa loppupäätä paremmin esille ja lisään väriä vähän myös kulman paksuimpaan kohtaan ja harjaan, ettei väri jää niin tönköksi.
 2. MAKE UP STORE Microshadow (sävy smog) - Tämä on itseasiassa luomiväri, mutta kun taannoin sain tuon ison paletin monella eri ruskean sävyllä, aloin käyttää tätä kulmissa - toimii siihenkin! Levitän teräväkärkisellä siveltimellä tasaisesti kulmiin ja täytän noita "koloja"
3. LUMENE Eyebow shaping wax (sävy soft brown) - Käytin pitkään samaisen merkin läpinäkyvää kulmavahaa, mutta halusin kokeilla nyt tätä ruskean sävyistä. Toimii! Kiireessä sutaisen tätä vaan nopeasti kulmiin ja kulmat näyttää kuitenkin ihan hyvältä :) Normaalisti lisään tätä kuitenkin ihan meikkaamisen lopussa "kiinnittämään" kulmakarvani - ne kun on aika villiä sorttia ja pakkaa sojottamaan suuntaan jos toiseen...

Tiedän, etten oo ammattilainen mutta näin mä meikkaan kulmani :) Käytättekö kenties samoja tuotteita?

♥:Emmi


2 kommenttia:

 1. Anonyymi21.1.15

  tuo shaping wax on kyl uskomattoman hyvää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Oon tykänny tosi paljon :)

   Poista