sunnuntai 11. tammikuuta 2015

KUULUMISIA

Koskakohan mä olen viimeks kirjoitellut ihan puhtaasti mun kuulumisista teille? Aina on joku postausaihe tai jos avaan vähän ajatuksiani niin ne on sitä syvällisempää sitten. Mun vuosi 2015 on lähtenyt ihan mahtavasti käyntiin: oon saanut vedettyä vihdoin kaks hyvää treeniviikkoa ilman mitään vammoja tai sairasteluja - aloinkin olla kyrsiintynyt siihen, että aina tulee joku este... Treeneistä puheen ollen, millaisia treenipostauksia te haluisitte mun tekevän? Mulla on hirvee hinku postailla treenijuttuja, mutta en vaan oo varma, mitä te haluutte kuulla...
Koulu lähti taas käyntiin ja mitä oon muutamien mun kaverien kanssa jutellut, niin ihan hyvä vaan. Mustakin on kiva päästä takas arkeen kiinni ja vaikka sitä hommaa on ihan riittävästi, niin ei haittaa! Kyllä niitä lomia taas tulee ja mä pidän peukut pystyssä, että pääsen ees johonkin vielä ennen huhtikuista Prahan reissua - tekis niin hyvää vielä ennen kirjoituksia...

Mun kevät tulee varmaan olemaan aika hektinen, varsinkin lähestyvät wanhat ja kaikki muut hoidettavat asiat tuo sitä lisästressiä tähän hommaan. Mun ei kuulemma oo mitään järkee stressata kaikesta wanhoihin liittyvästä, mutta mähän stressaan ihan automaattisesti! Vielä on yhtä sun toista hoidettavana: mekon lyhennys, hiuskoristeet ja muut pikkujutut, kuten stay up-sukat/sukkikset, tekoripsitupsut ja uus luomiväripaletti. Jatkojakin varten pitäis vielä hankkia vaatteet ja meikki pitäs testailla. Kampauksen ja kynsien suunnittelu jää varmaan ihan viime tinkaan, koska varsinkin hiusten kohdalla vaihdan mielipidettäni päivittäin... Mutta mä niin odotan sitä päivää, tulee toivottavasti ikimuistoista!
Ylppäreistä en viittis tähän alkaa mitään enempää jauhamaan, vaikkei mun päässä oikeestaan muuta tällä hetkellä liikukaan... Onnekseni oon vihdoin jo päässyt sen vaiheen yli, että paniikissa lukisin ihan päättömästi. Nyt enemmänkin luen rauhassa, enkä ota (vielä) niin kauheeta stressiä...

Mun viikonloppu on vierähtänyt tosi mukavasti. Perjantaina lueskelin ja kävin reenaamassa ja eilen yllätin mun parhaan kaverin sen synttäreitten johdosta ja tarjosin aamiaisbrunssin Vaakunassa. Ihan huippu aamu, kiitos vaan seurasta ♥ Mun piti eilen lukea enemmänkin kuin 20 sivua, mutta jumituin koneelle. Kelasin vihdoin alkaa lukemaan ja kaveri pisti viestin, että on puolen tunnin päästä meillä... Tänään siis on otettava itseään niskasta kiinni, tehtävä kouluhommia ja ainakin käytävä vähän reenailemassa.

Mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu?
♥:Emmi

12 kommenttia:

 1. Anonyymi11.1.15

  Tohon treenipostaukseen, haluisin nähdä tuloksia. Sä olet laihtunut huomattavasti siitä mitä olit, mut vaan ensimmäisen vuoden aikana. Haluisin nähdä mitä muutoksia on sit tapahtunu vaikkapa viimisen vuoden ja puolenvuoden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko syksy meni kyllä treenien osalta ihan v*tuiks, mitä oonkin blogin puolella aika paljon valitellut :-D muutenkaan mun treeni ei tällä hetkellä oo ihan niin tavoitteellista, koska mulla on nyt niin paljon muuta meneillään :/ viimeiset ihan kunno näkyvät tulokset on viime keväältä, sen jälkeen ei oo tullut oikeen muuta kuin mustaa valkosella aka treenienkkoja :)

   Poista
  2. Hah, tähän pakko kommentoida itsekin. :D Kannattaa ottaa huomioon, että niitä tuloksia treenistä tulee myös muualle kuin kroppaan. Se, että treenistä saa energiaa ja hyvää fiilistä on jo mun mielestä tosi hyvä tulos!

   Poista
  3. Oon niin samaa mieltä! :-D mä käsitin vaan, että anonyymi halajaa juuri nähdä niitä kropan näkyviä muutoksia, eikä muut kelpaa... Alan varmaan treenimummoutua, kun tällä hetkellä mulle tärkeimpiä on juuri tuo treenin tuoma hyvä fiilis ja energia, ei niinkään se, että kroppa menis parempaan suuntaan... Se menee, jos on mennäkseen - kunhan en nyt lihoomaan rupea ;) Kiitos taas Sonja kommentista, oot ihan mahtava vakkarikommailija! :-D

   Poista
 2. Anonyymi11.1.15

  Voitko kertoo jostain vammoista mitä sul on tullu treenaamisesta, jos on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oikeestaan oo, yks ranteen rasitusvamma voimajakson aikana, mikä meni viikossa ohi vaan levolla :/ Hyvä idea kuitenkin, jos niitä vammoja olis enemmän ollut!

   Poista
 3. Anonyymi11.1.15

  jos viittisit millää tehdä postausta miten treenaat pakaroit ja reisii + jotain ruokavalioon liittyvää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että onnistuu! :) Mitäs ruokavalioon liittyvää olis toiveena, ruokapäiväkirjaa vai reseptiä? Jos reseptiä, niin millaista? :)

   Poista
  2. Anonyymi15.1.15

   kiva! (: oon alkanu nyt kuntoilemaan enemmän ja proteiinin tarve kasvanu niin jotkut hyvät protskupitoset reseptit olis mieluisii :-)

   Poista
  3. En oo pitkään aikaan tehnyt mitään tollasia, mutta heti kun inspiroidun niin joo! :)

   Poista
 4. Anonyymi11.1.15

  Voisitko tehdä sellasen ihan peruspostauksen missä näyttäisit mimmossia liikkeitä teet tietyille lihasryhmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois varmaan olla hyvä idea tehdä eri lihasryhmille erilliset postaukset, eikö? :)

   Poista