keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

CHICAGO


Moikka! Tässä mä taas ja tällä kertaa tokavikan reissupostauksen kanssa. Chicagossa tosiaan käytiin poikkeemassa Jenkkien itsenäisyyspäivänä eli 4th of Julyna. Niinku neljännestä ja viidennestä kuvasta näkyy, puistossa nimeltään Millennium Park oli tuollainen ulkoilmakonsertti, minne ei tuossa vaiheessa ollut vielä kertynyt paljon väkeä. Ensimmäisissä kuvissa näkyy samaisessa puistossa sijaitseva Cloud Gate, joka mun mielestä näyttää ihan pavulta :-D Näin tosta kuvan joskus eräässä vaihtariblogissa, ja oon siitä asti halunnu kovasti käydä siellä! Chicago Blackhawks oli myös voittanu mielestäni Stanley Cupin tänä vuonna, joten havaittavissa oli samanlaista juhlintaa, kuin Ässillä tänä vuonna! Paikallinen asukas neuvo meidät myös mitä ihmeellisimpiä reittejä Navy Pieriin, joka on iso satama-alue Chicagossa. Sitten me vaan kierreltiin Downtownia ja ihme kyllä kaikki kaupat olivat auki, vaikka olikin itsenäisyyspäivä! Ostin Chicagosta vain ihanan pullover-hupparin, jossa lukee ylläriylläri - Chicago ja oon ihan rakastunu siihen! Ihanampaa hupparia saa etsiä!

En oikeen löydä teille tähän hätään muuta kirjoitettavaa Chicagosta, mutta jos teille ilmenee kysymyksiä, niin ei muuta ku rohkeesti kysymään!

Ei mulla muuta tällä erää, painun nyt suunnittelemaan muita postauksia ja voipi olla että uskaltaudun ulos vielä tänään :-D

Emmi

Ps. en oo normaali, itkin Gleen kolmostuottarin kaks viimistä jaksoa.... nyt en selvii, koska se oikeesti _loppu_ 

15 kommenttia:

 1. Anonyymi31.7.13

  POSTAUSPYYNTÖ:
  voitko pliis kiltti tehä postauksen vaihtoehdoista karkille ja sipsille??? Oikeesti mun tekee jatkuvasti mieli karkki ja sipsiä ja useimmiten annan periks.. pliis tee postaus jossa kerrot kaikkia vaihtoehtoja (karkille eli makeeta ja sipseille eli suolasta ja rapeeta [toi rimmas, haha:D]!!?
  Pliis mahdollisimman pia, koska mä oikeesti tarvin sen postauksen!

  ps oot ihana ja upee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihana :)
   Tein vähän aikaa sitten postauksen otsikolla "movie treats", jossa kerron omista leffaherkuistani, ja mun mielestä se ehkä vastaa mulla niitä karkkeja mitä ennen söin :) etenkin noi mansikkalastut vie tosi hyvin makeenhimon! Itse en ole koskaan syönyt paljon sipsejä, mutta voisin ehkä viikonloppuna koittaa tehdä yhtä suolasta juttua, ja jos se onnistuu niin tehdä siitä postauksen! :)

   Kiitos paljon <3

   Poista
 2. Anonyymi31.7.13

  Kiitos ihan älypaljon <3

  VastaaPoista
 3. ää iski matka kuume ! :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no sitte ei muutaku reissuu ! :-D

   Poista
 4. Anonyymi1.8.13

  Millä salilla käyt? Oks sul joku vuosikortti sin vai mikä ? :-)

  VastaaPoista
 5. Tää on ihanin blogi mihi oon pitkään aikaan törmännyt!! Liityin lukijaksi :-)

  http://followingmydreams-josefina.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! Tervetuloa 8)

   Käyn kattomassa myös sun blogin! :)

   Poista
 6. Anonyymi1.8.13

  Kävitkö NYCissä Bloomingdalesilla shoppailemassa :-)?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi1.8.13

  Sano annalle et anotkin haluis kommata!!

  VastaaPoista
 8. vautsi!! ihanannäköstä!:)

  VastaaPoista
 9. Voi kiitos niin munki mielestä! :)

  VastaaPoista