maanantai 22. heinäkuuta 2013

IT'S NOT A GOODBYE, IT'S I'LL SEE YOU LATER


Nonnii! Nyt on Annan saattamisesta selvitty takasin kotiin, ja vaikka melkein koko ajomatkan oltiin ihan suht iloisin fiiliksin niin pakko on myöntää, että itkemään aloin kun näitä kattelin. Ensimmäiset itkut tirautin kentällä jo, kun annoin sille ton rusetin musta muistoks ja vähänniinkun onnenkaluks. No mutta siellä se pikkunen nyt on lentokoneessa matkalla kohti ensimmäistä vaihtoa Shanghaissa. 

Annalla tosiaan on vaihtariblogi, jonka ulkoasun suunnittelin sen kanssa yhdessä. Jos te lukijat haluatte, voin mainostella sitä täällä sitten kun Anna on siellä ekoja postauksia julkaissut. Pikkunen lähinnä kirjottelee sitä omaksi ilokseen, ja sen takia että kaikille läheisille ei tarvitsisi erikseen selittää, mikä kaikkea on vuoden varrella tapahtunut! Anna ei siis kerjää blogillaan julkisuutta tai mitään sen sellaista! Anna on hyvä kirjottamaan ja kamerana toimii minijärkkäri, millä saa kyllä tosi hyviä kuvia!

Nyt tämä plikka lähtee poikaystävän kainaloon, ei tässä mitään muuta voi kun elämää jatkaa! Mun paraskamu tulee kyllä takaisin sieltä, 10 kuukautta menee nopeasti ♥

Emmi

3 kommenttia:

 1. Anonyymi22.7.13

  Voi tsempppiä ja jaksamista sulle!:-)

  VastaaPoista
 2. Joo laita annan blogin linkki :)) vaihtariblogei on vaa ni kiva lukee :))!

  VastaaPoista
 3. A1: hih ei tässä silleen jaksamisia tarvita, tarvii vaan tajuta että Annalla on unelmien vuosi edessä ja pitää iloita sen puolesta, ei se kuitenkaan oo lopullisesti siellä :)
  E: en sano varmaks et sielt löytyy ihan tavallinen vaihtariblogi mutta varmasti linkkaan :)

  VastaaPoista