lauantai 3. elokuuta 2013

WASHINGTON D.C


Vikaa reissupostausta! Melkein kuukausi sitten oon tullu takas ja nyt saan nää vasta pois alta... No mutta, parempi myöhään kun ei milloinkaan! Washington D.C:ssä vietettiin se kaksi yötä. Muuten matkalla yövyttiin mm. Super 8, Motel 6, Days Inn, Rays Inn (omg mikä paikka) tai jossain muualla, mutta nyt porukat oli varannu meille Hiltonin kahdeks yöksi! Oli kyllä luksusta :-) D.C:ssä oli tuskasen kuuma, ja se yksi kokonainen päivä me alotettiin puol kasilta aamulla, tarkotuksena käydä nää muutamat nähtävyydet ja painua sitten hotellille nauttimaan auringosta ja reenistä.

Käytiin molempina iltoina raflassa, ekan ravintolan nimi tais olla ihan Luna's Grill, ja siellä kehittelin itselleni oman pastan. Toisena iltana käytiin meksikolaisessa, josta oonki jo muutamaan otteeseen maininnut. Hotellina voin tosiaankin suositella Hiltonia, palvelu on todella hyvää, kuntosali oli hotellin saliksi hyvä ja iso ja allasalue toimiva, jokseenkin vesi oli hieman liian lämmintä. Väkeä Hiltonissa oli kyllä kuin pipoa, joten jos pidätte omasta rauhasta ja ympärillä pyörivistä "samoista ihmisistä", suositellen hakeutumaan ehkä pienempään hotelliin :-)

D.C:ssä törmättiin kyllä kaiken maailman pulsuihin, huumepidätykseen ja takaa-ajoon. Oli tosiaanki jännä sekin, et ihan vahingossa löydettiin toi FBI Building, just ku ehdittiin surra että se jää meiltä näkemättä! D.C oli kyllä todella kaunis ja viihtyisä kaupunki! Yks reissun todellinen lemppari :-) D.C:n keskustasta en ostanut mitään, mutta jos naviin laittaa tai muuten googlettaa, hieman kauempaa keskustasta löytyy kyllä mukavia ja halpoja ostospaikkoja!

Huh, tässä olikin mun reissupostaukset tältä erää! Saman kaavan mukaa, jos kysyttävää ilmenee niin kysykää pois.

Emmi 

2 kommenttia:

 1. sun banneri on ihan älyttömän ihana! ja voi vitsit, mäkin haluan joskus päästä amerikkaan... :)

  käy ihmeessä kurkkaamassa munkin blogi,

  http://janninamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jenkkilä on kyllä kiva paikka :)

   Käyn varmasti! :)

   Poista