tiistai 23. heinäkuuta 2013

NEW YORK / PART 2


Hellurei! Heh, nyt alkaa tulla loistofiilis, kun oon Nyki kuvat selannu läpi ja jäljellä on enää paljon vähemmän selattavaa 8) Aattelin tosiaan tänää reenin jälkeen, että otan itteäni niskasta kiinni ja tosiaan postaan nää loput Nyki kuvat, ja siinä vielä onnistuin!

Yhtenä päivänä tosiaan käytiin tuolta nämä perus Rockefeller Centerit, 5th Avenuet, Empire State Buildingit sun muut nähtävyydet, mitkä tossa oli lähekkäin. ESB oli kyllä hieno nähdä, vaikka liput sinne 102nd floorille makso kyllä liikaa :-D 

Times Squarella käytiin monena päivänä, koska meiän hotellilta sinne oli metrolla lyhyt matka. Se oli kyllä hieno paikka, ja yks niistä muutamasta jotka täytti mun odotukset kokonaan! Yksi niistä paikoista oli myös Brooklyn. Sieltä mulla on myös paljon kuvia, mutta ei ne oo läheskään yhtä kiinnostavia, kuin nää muut. Brooklynissa vieraillessanne etsikää pääkadut, siellä on kivoja ja halpoja shoppailumestoja ja toinen, missä kannattaa käydä on Brooklyn Heights! Harlemissa käytiin myös, ja sieltäkään ei kyllä ollut hirveen tärkeetä kuvamateriaalia.. 

Oon nyt hyvin heikko kirjottamaan, koska Skypetän Annan kanssa ja oon aivan kikseissä!! Jotenka pistäkää kysymyksiä jos niitä löytyy! Mä vastailen mielelläni kysymyksiin kaikesta Nykiin liittyvästä ja tietenkin muistakin asioista! Kuvia tässä postauksessa on ihan sairaasti ja toivon, että mielenkiintonne riitti tän postauksen loppuun asti :)

Alotin tekemään reenipäiväkirjaa nyt maanantaista ja julkasen sen sitte ens viikon alusta! Kuulostaako hyvältä? :)

Emmi

1 kommentti: