torstai 25. heinäkuuta 2013

NIAGARA FALLS & CANADA


Heipähei! Tulin just kotiin kaupungista ja innostuin tälleen päivällä postailemaan teille NIagara Falls ja Canada-kuvia! Tosiaan Nykistä vuokrattiin sitte viikon jälkeen auto ja lähettiin hurjastelemaan kohti Niagara Fallseja ja Canadaa! Muutama peura ja outlet-myymälä matkalla tuli vastaan ja Canadaan kyllä selvittiin! Niagara Fallseilla oli tosi kylmä ja vettä tuli kokoajan niskaan. Onneks kuvailtiin USAn puolella, sillä Canadan puolella parkkimaksu oli mukavat $20...

Canadassa yövyttiin eka yö Toronton viereisessä kaupungissa nimeltään Mississauga. Torontossa vietettiin yks päivä ja yöksi ajettiin Stratfordin kautta Londoniin. Toronto oli nätti kaupunki, ja käytiin siellä just kattomassa CN Tower, Rogers Center, maailman pisin katu Yonge Street, keskustan ostoskeskus Eaton Center, ja myös Hockey Hall of Famen edustalla käytiin! Nähtiin myös suomalaisen suunnittelijan suunnittelema Toronton kaupungintalo ja sen edusta. Stratfordissa käytiin kurkkaamassa Avon Theatrella, jossa Justin Bieber tapas soitella kitaraa ja lauleskella ennen ku siitä tuli kuuluisa. Istahdin siihe portaille, aloin kirjaimellisesti täristä. Kaikki ihmiset käveli oli ja hymyili mulle ja yks pysähty juttelemaan, että oon vissiin Justin Bieber-fani. Toi oli kyllä yks matkan tärkee hetki, tuntu ihan hassulta olla Biebsin kotikaupungissa ja siellä missä se vaan pikkupoikana rämpytti kitaraa ja laulo ihan muina miehinä.

Rakastuin Canadaan ihan totaalisesti, eikä tää johdu tosiaan siitä, että Biebs on sieltä kotoisin. Ihmiset oli tosi mukavia, ja vaikka Canada oli vähän samanlainen kuin USA, jotenkin se oli rauhallisempi ja paljonpaljon kivempi! Musta on myös kiva, että Canadassa on kaikki myös ranskaks, ja seuraava paikka missä Canadassa haluun käydä on kyllä Québéc. Haluun päästä sinne ranskankieliselle alueelle harjoittamaan ranskankielen taitoa. Jos ikinä lähtisin vaihtoon (vaikka en lähde), lähtisin kyllä ranskankieliseen Canadaan!

Jos kysymyksiä tästä ilmenee, niin antaa palaa! Tai jos on muuten vaan kommentoitavaa ni antaa kuulua :-)

Emmi


//EDIT! Muokkasin ulkoasua aika monilta osin, kertokaa palautetta mitä tykkäätte! :-)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi25.7.13

  Kävitteks ylhäällä cn towerissa? :)

  VastaaPoista
 2. Ei me käyty ku käytiin Nykissä kuitenki ESBssä ni ei viittiny taas jonottaa ja maksaa :) mut olis varmaan ollu hienoa!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi25.7.13

  Kuinka kauan oot nyt käyny salilla? ja tietty siihen kuuluu se kunnollinen ruokavaliokin, mut sallitko ittesi koskaa syödä mitää herkkuja, esim. karkkia tai ben&jerry'siä? ja jos sallit niin miten usein? oon niin kade et olit kanadassa!! oon aina halunnu kans käydä :) + ihana blogi!! voisit tehä vielä enemmän vlogeja :)

  VastaaPoista
 4. Oon käyny helmikuusta asti! Ja oon pitäny kerran kunno herkuttelupäivän ja syöny jäätelöö ehkä neljä kertaa mut en tosiaa ben&jerrysii vaan tyylii pehmiksen :p ja aattelin herkkupäivää seuraavaks tyylii kuukauden tai kahden viikon päästä :) Kanada oli siisti paikka! Kiitos ja voooooi olla et teen lisää! :)

  VastaaPoista
 5. Oi ihan paras blogi sulla! Luin tossa just sun kaikki postaukset ..;D
  Olis kans kiva lukee sellanen treenipostaus!
  Katoin ton ylemmän postauksen kans ni oot kyllä jo hyvässä kunnossa! tsemppiä tavotteeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on tuol alimmissa joku treenipostaus mut teen kyllä lisää! :) kiitos paljon! :)

   Poista