perjantai 26. heinäkuuta 2013

BEACH DAY


Heippa! Tänään eksyttiin äitin kanssa viettämään kaunista kesäpäivää Yyteriin! Jännitettiin tosi paljon, että paistaako se aurinko, kun tännepäin oltiin luvattu ukkosta, mutta kyllä sieltä se aurinko ilmaantui! Ja sopivasti rajautui, että kaupungissa kuulemma ukkosti ja rannalla paisto aurinko! Kerrankin kävi hyvä tuuri 8) Pakattiin kanafilee-ruisleivät ja porkkanat kylmälaukkuun ja lähdettiin meiltä kymmenen maissa, että saatais parhaimmatkin auringonsäteet itseemme! Kahden aikaan lähettiin kotiin päin ja pian meenkin laittautumaan, koska oon illan luvannu olla Tumpin kanssa!

Tuossa ylempänä kuvissa on ne mun uudet bikinit ekaa kertaa testauksessa, ja pakko sanoa että älyttömän hyvä ostos! En koe tarvetta laittaa enempää kuvia mun vartalosta, (sillä poikaystävä ei tosiaan tykkää, että näin teen ;D) mutta bloggaajana koin kuitenkin tarpeen esitellä uudet bikinit in action! Tuo uutukainen napakorukin pääsi lähikuvaan, mitäs siitä tykkäätte? :)

Hahah, mun on kyllä nyt ihan pakko jakaa muutama "aikuisten asenne nuoriin" -tarina tähän loppuun! Ajelin tossa viime viikolla mummulaan moppella tietä, jossa on muistaakseni 60 vai 80 nopeusrajoitus. No mun moppe ei tietenkään kulje niin lujaa, ja tien sivuista oli juuri murennettu(:D?) palasia pois niin, etten kyennt ajamaan valkoisen viivan ulkopuolella. Taakseni ilmestyy auto, ja ajan niin sivussa kun vaan pääsen. Ensin auto tööttää ja sitten lähtee ohitte. No sieltä sitte joku elämäänsäkyllästynyt nainen huutaa mulle, että "etkö sä saatana osaa ajaa sivussa perkele". Harmi etten ottanu rekkaria ylös, sillä mun mielestä toi on aika kohtuutonta käytöstä ottaen huomioon olosuhteet :-D

Tänään sitte käytiin nopeesti hakemassa juomista kaupasta Yyterin reissun jälkeen, ja mulla oli päällä toppi ja uikkareiden alaosa - en kuitenkaan ollut ruokaostoksilla missään supermarketissa vaan ihan hakemassa juotavaa. Vastapäisellä kassalla noin 50v nainen osoittaa mieltään kassaneidille siitä, että minulla on stringit jalassa kaupassa. Okei, pyydän anteeksi, etten huomannut laittaa shortseja jalkaani. Mutta eikö tuollaset voisi pitää ihan omana tietonaan? Niin munkin mielestä :) Siitä sitte vaa hymyillen jatkoin matkaa autolle.

Mielessä kävi myös tässä eilen, että olisiko ihan kohtuutonta tehdä mun blogille oma Facebook-sivu. Tiedän, ettei mun blogi ole mitenkään "kuuluisa" tai muutenkaan. Haluisin kuitenkin jaella näitä postauksen linkkejä muualle, kuin omalle fb-sivulleni ja siitä sivusta saisi sitten nämä anonyymi-lukijatkin tykkäillä, ilman että tiedän kuka on mitäkin kommentoinut ;) Joten, jos ootte sen kannalla niin pistäkää kommenttia! Muutenkin, bloggaajat elää kommenteilla ja se tuo oikeesti ihan sairaasti motia tähän koko touhuun, oli kommentti sitten kehuja, haukkuja, kysymyksiä, toteamuksia tai mitä tahansa muuta.

Ootte mahtavia lukijat, palaillaan huomenna vastauksien parissa taas ♥
Emmi

32 kommenttia:

  1. Anonyymi26.7.13

    Oot päässy tos sun kuntoilutouhussa kroppas kanssa ihan äly pitkälle! Onnee :) ja ihanat bikinit ja ihana napakoru ja ihana Emmi <3 ja joo tee fb sivu!!! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi26.7.13

    aika turhaa ois kyl tehä fbsivu .. :-D

    VastaaPoista
  3. A1: kiitos paljon kaikesta kauheesti ja juu :)<3
    A2: voi olla että sun mielestä mut mä en haluis spämmii mun henk.koht fbsivua kyllä enää!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi26.7.13

    Tee fb sivu :) mitä välii sillä on jos se jonkun mielest on turha :) +sun blogista voi hyvinki tul tunnetumpi ja tunnetumpi. Ja oot vaa nii upee <3 ja et arvaakkaa kui innoissani oon su puolestas sun editystyksestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin taidan tehdä :) ja kiitos paljon ja kiva kuulla ;D<3

      Poista
  5. Anonyymi26.7.13

    Sä oot kyllä muuttunut, oot ihan älyhyvässä kunnossa! :) Tsemppiä jatkoonkin Emmi <3

    VastaaPoista
  6. Anonyymi26.7.13

    oon seurannut että treenat ja syöt hyvin terveellisest niin aattelin et voisitko auttaaa ja kertoa vaikka 5 neuvoa siihen miten pääsen eroon vatsalla ja lantiolla oleasta läskistä , sitä ei ole tosiaan paljoa mutta vähän , jos osaat auttaa niin ottaisin mielellään vinkit vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on vielä paljon ylimääräistä ;D otan tän toiveen huomioon seuraavassa treenipoatauksessa!

      Poista
  7. Anonyymi26.7.13

    Mä rakastuin tohon sun unisieppari napakoruun! Muuten, mä täs ajattelin, et kun ajelet aika paljon tolla sun moppella, niin oisko mahollista et teet joskus jonkun 'roadtrip' tyylisen postauksen? Jos nyt tajuat mitä tarkotan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Napakoru kiittää :) jos tajusin oikein niin jos maltat oottaa ens kesään koska mun roadtrip-kaveri on Uudessa Seelannissa :p

      Poista
  8. Anonyymi26.7.13

    Voisitko mitenkään tehdä sellasta postausta et miten sais lihaksia kasvatettuu hyvin jaloissa/pepussa? :P

    VastaaPoista
  9. Tee ihmeessä facebookiin sivu :----) ei sillä, kun on sun kavereissa ni näkeehän ne linkit sielläkin, että toisaalta mun mielestä niin väliä, mut ymmärrettävää ettei halua henk.koht. sivuaan täyttää pelkällä blogin jaolla ^-^

    P.s. oot sairaan ihana Emmi ja sun kroppas näyttää hyvältä! :) *kade* ja napakorus on hieno :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii just ton takii aattelin! Kiitos paljon Emilia ja NAPAKORUT myös kiittää :)<3

      Poista
    2. Tohon tuli joku caps eikä xd mut *napakoru

      Poista
  10. Anonyymi26.7.13

    Äää voiko tohon kysymys postaukseen heittää vielä pari kysymystä? D:

    VastaaPoista
  11. Anonyymi26.7.13

    Tee ihmeessä fb sivu! :) tee heti :P ja tee postaus sit mihi linkkaat sen :)

    Btw oot upee ja älyttömän hyvässä kunnossa! :) noi bikinit sopii sulle tosi hyvin ja ihana napakoru! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tehty on ;)! Ja kiitoksia paljon <3

      Poista
  12. Anonyymi26.7.13

    OOT NIIN HYVÄSSÄ KUNNOSSA OON NIIN KATEELLINE. Mist mäkin saan tommosta motivaatioo? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos en mielestäni ees oo vielä hyvässä kunnossa :-) se moti tarvii vaa ammentaa jostai! Mul on niin monet asiat motivoimassa ja mul on enemmänkin niin että en malta olla salilla pois reenivapaana vaan aina haluis treenaamaan :-D

      Poista
  13. Anonyymi26.7.13

    Vautsi oot kyllä aivan uskomattomassa kunnossa! :)Missä vaiheessa aloit ite huomata kropassas näkyviä muutoksia, huomasitko tyyliin kahen-kolmen kilon pudotuksen jälkeen vielä eroa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) parissa Kilossa huomaa turvotuksen hävinneen mutta ei kyllä mitään suurta :/

      Poista
  14. Anonyymi27.7.13

    Tää ei oikeen aiheeseen liity, mut oon nyt vasta alkanut lukemaan sun blogia, ja en tiiä ootko jo vastannu tähän mut miten ja missä tapasit Tumpin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää tuli kysymyspostaukseen kysymyksenä, mut se oli mun isosena riparilla :)

      Poista
  15. Anonyymi27.7.13

    vähä hienot noi bikinit ja iha törkee ihana toi napakoru <3 --Petskuuuuu :)

    VastaaPoista
  16. Anonyymi27.7.13

    Ihana blogi :)

    VastaaPoista
  17. Anonyymi14.8.13

    Ihana tuo sun napakoru <3 Mistä sait idean ottaa itsellesi napakorun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) harmi vaan että en voi enää pitää sitä :/ olin vaan pitkään halunnu napakorun ku se oli mun mielest tosi hieno!

      Poista