maanantai 21. marraskuuta 2016

VAIHTO STOKIKSEN LÄMPÖÖN


Viikonloppu tuli tosiaan vietettyä Iran ja Riinan hellässä huomassa lätäkön toisella puolella Tukholmassa. Matkaan lähdin töistä suoraan perjantaina ja palasin tänään aamupäivästä takaisin Helsinkiin. Tää iltapäivä meneekin blogihommia duunaillessa Helsinki-Vantaalla ja työvuoron alkua kärsivällisesti venaillen. Mutta jösses miten rentouttava ja ennen kaikkea nauruntäyteinen viikonloppu mulla on takana!

Voin sanoa, että kun oot kolme päivää vetänyt täysillä herkkusafkaa ja vinguttanut Visaa niin kyllä siinä tämäkin työnarkomaani saa vähän rentouduttua. Pari kertaa haettiin vegaaniset hamppariateriat Maxista, syötiin itsemme ähkyyn Hermitagen vegebuffetissa gamla stanissa, vedettiin (darra)susheja ja dumplingseja koko kylän edestä ja vielä lopuks tehtiin korvapuusteja kommuunikämpässä keskellä Sumpania. Nauruterapiaa, shoppailua ja ihan surkeita vitsejä parhaassa seurassa. Tuli niin pirun hyvä fiilis ja sanoinkin tytöille, että tän viikonlopun jälkeen palaa töihin enemmän kuin mielellään!

Ostoksia tuli tehtyä ruuan (heh) lisäksi myös ja aattelin niitä teille vähän esitellä vielä tällä viikolla. En osta Helsingissä pakollisia ostoksia lukuunottamatta oikeastaan ikinä yhtään mitään ja vaikka Tukholmassa ihan samat kaupat onkin, oli jokseenkin kiva vaan ostaa myöskin perjantaisen palkkapäivän kunniaksi itselleen jotain. Suottaapi olla, että löysin jopa yhden joululahjan!

Pari viikkoa töitä vielä ennen kolmen viikon lomaa lämmössä. Perjantaina suunta kohti kotikontuja ja tuleva viikonloppu meneekin sitten siellä ihania isovanhempia ja kamuja moikkaillen.

Mahtavaa maanantaita kaikille!

♥:Emmi

PS. Postailin pari herkkureseptiä Santa Marian ja Risentan tuotteisiin liittyen ja ne löytää täältä. Joulukyssäreitä otan myös vielä tän viikon vastaan, vastausvideota saatte heti joulukuun alusta! ;-)

3 kommenttia:

 1. Anonyymi22.11.16

  Miten saat töistä koko ajan lomaa matkustamiseen? Kun ei sulle kuitenkaan oo lomapäiviä vielä kertynyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh eiköhän se oo mun oma asia... 😛 ja esim Tukholman reissuun käytin mun viikon vapaapäivät: perjantaina olin töissä ja vapaata mulla oli vaan lauantai ja sunnuntai, maanantaina menenkin jo takaisin töihin! ☺️

   Poista
 2. Anonyymi26.11.16

  Ihanan pehmoisen näköinen huivi! Mistä se on? :)

  VastaaPoista