keskiviikko 16. marraskuuta 2016

AAMUPALALLA @ ROOTS HELSINKI


Tiistaiaamu alkoi täällä itse asiassa erittäin mainiosti, sillä Ellin ideasta lähdettiin testaamaan Rootsin aamupalaa tohon Vaasankadulle. 12 euroa saattaa kuulostaa isolta summalta siihen nähden mitä listalla lukee, mutta herranpieksut miten täyteen tosta setistä tuli! Ja kaiken lisäks vielä se, mitä raaka-aineita ton tekemiseen oli käytetty. Ei himassa jaksa vääntää noin ravinteikasta settiä ikinä :-D 

Aamupalaan kuului siis itsetehty siemenleipä punajuurihummuksella ja muilla härpäkkeillä, tuorepuuroa (mun lemppari!), kahvi/tee ja vihannesmehu, joita löytyi kahta eri vaihtoehtoa. Mä otin vihreen, Elli oranssin ja molemmille kelpas. Miljöö oli muutenkin ihana ja henkilökunta niin symppistä, todellakin mennään tonne vielä uudelleen!

Tiistaina käytiin myös mm. fiilistelemässä Elixia Kamppi gymiä ja VR oli vartin myöhässä ja näin oli Emmikin. Muuten tää viikko on lähteny mahtavasti käyntiin lukuunottamatta mun jälleen kerran superärtynyttä vatsaa. Perjantaina mennäänkin sitten kohti Stokista. Sitä ennen vielä parit aamuvuorot, mä meen siis nyt nukkumaan ;-)

Oottekos te käyneet Rootsissa?

♥:Emmi

PS. Jouluaiheisia kyssäreitä otetaan vielä vastaan ainakin tän viikon loppuun saakka tämän linkin takaa löytyvään postaukseen tai hätätapauksessa vaikka ihan tähänkin ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti