sunnuntai 6. marraskuuta 2016

INSPIROITUMASSA


Taas oltiin tyypilliseen tapaan syksyn ja näköjään nyt myös talven tullen inspiroitumassa Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa. Tällä kertaa tapahtumapaikkana oli Konepajan Bruno ja eksyin (onnistuin löytämään paikalle) "kollegani" Pauliinan kanssa. Paikalla oli taas jos jonkinmoisia pisteitä sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Inspiraatiosta en mene takaamaan (ihan vaan mun käytökseni tuntien), mutta tuli taas niin hyvä fiilis muiden bloggaajien ympärillä. Tässä kuussa tulossa taas kivaa ruokapostausta, sillä sain tapahtumasta mukaan kassillisen vaikka mitä herkkuja.

Saatoin myös rakastua tapahtumassa tarjolla olleeseen tuorepuuroon ja chili sin carneen ja myös kuoharin maku miellytti mua ihan sikana. Mieleen jäi myös Nordqvistin kauppoihin tuleva (vai jo tullut?!) kaikille tutusta Keisarin Morsian-teestä tehty sokeriton ja hiilihapollinen jäätee. Niin superhyvää, suosittelen kaikille lämpimästi!

Instrun pisteelle eksyin myös sovittelemaan rillejä jälleen kerran ja voi että kun mä haluan uudet! Vaikka käytänkin piilareita päivittäin, olis jotkut mageet trendipokat ihan superjuttu.

Kuvista varmaan välittyy paremmin fiiliksiä!

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi8.11.16

  Miten ylläpidät kielitaitoa välivuonna? Aiotko jatkaa kaikkien osaamiesi kielten opiskelua yliopistossakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kentällä tulee puhuttua suomi-enkku-ruotsi päivittäin ja oikeastaan kaikkia yhtä paljon sekä ranskaa vähintään joka viikko useeseen otteeseen. Eilen puhuin ekan kerran siellä saksaa, hui! ;-D

   Poista