sunnuntai 13. marraskuuta 2016

SYKSYN VÄREJÄ


Onpas kivaa palailla pitkästä aikaa teille asukuvien kera. Siitä alkaakin jo aika iso tovi olla kun jotain outfittia täällä palstalla on viimeks nähty. Instasta ootte kyllä tätä saattaneet jo bongailla, sillä kyseessä on ne vaatteet, jotka mulla oli yllä jo moneen otteeseen mainitsemassani Bloggers' Inspiration Dayssa.

Asussa ei taida sen enempää kerrottavaa olla. Tyypillisiä syksykledjuja multa, toi ruskee nahkis on meinaan meitsillä ainakin syksyllä ehdottomasti eniten käytössä. Musta on ehkä enemmän kevään juttu, mahtaneekohan johtua siitä, että ruskee on jotenkin tosi matchymatchy ruskan ja putoavien lehtien kanssa.

Oon alkanut pikkasen saada taas kiinni blogirytmistä ja mulla on teille jotain niin isoa ja kivaa suunnitteilla ens kuuksi, joten vaikka oon ollut koko syksyn maailman surkein bloggaaja niin nyt kannattaa pysyä mukana. Ens kuussa tullaan ja ryminällä ja ollaan ihan joulufiiliksissä, joten sitä varten mulla olis teille yks pyyntö: joulukyssäreitä! Nyt niitä tarvitaan ja paljon. Kysykää multa jouluun liittyviä juttuja ja saatte niihin sitten joulun alla vastauksen ;-) Ihan yleisesti ottaen siis eikä mitään tiettyyn jouluun liittyvää.

Jos jotain jouluaiheista toivetta teiltä löytyy niin kertokaapa muuten kipinkapin äkkiä kaikki tänne, sillä toteuttelen ennen itsenäisyyspäivää pohjatyön kaikkiin jouluisiin juttuihin ja sen jälkeen paahdan pelkästään editointia ja muuta mukavaa.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

♥:Emmi

7 kommenttia:

 1. Anonyymi13.11.16

  Mitä aiot syödä jouluna?
  Missä vietät joulun & kenen kanssa?
  Tärkeimmät jouluperinteet?
  Mitä toivot joululahjaksi?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi14.11.16

  Ihanat kuvat. Oot niin pirteän näköinen.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi14.11.16

  Postaus sun parhaista joulumuistoista!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi15.11.16

  Mikä sulla on joulussa tärkeintä?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi16.11.16

  Missä aijot viettää joulun ja missä yleensä olet viettänyt?
  Mitä jouluperinteitä sulla/perheelläsi on?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi16.11.16

  Lemppari asiat joulussa tai joulun odotuksessa?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi21.11.16

  Lempijouluruoka?
  Lempijoulubiisi?
  Lempijouluelokuva?
  Lempijouluherkku?
  Lempijoulupuuha?
  :-)

  VastaaPoista