torstai 6. lokakuuta 2016

HERKKUSUILLE

 Yhteistyössä Luontaistukku.fi

Luontaistukku pelasti mun Vain elämää-illan viime perjantaina, sillä sain heiltä myös ihan mahtavia herkkuja koemaistiaiseksi. Luomu hedelmäkarkit vei mun sydämen ihan totaalisesti ja pakko sanoa, että 125 gramman pussi oli aivan liian pieni *itkuemoji*. Näissä karkeissa on tosiaan vaan luonnollisia ainesosia ja luontaistukun omat sivutkin kertovat, että tämän luonnonmukaisempia tai terveellisempiä ei karkeista taideta saada. 

Sitten on vielä itse raakasuklaa. Sain siin raakasuklaan valmistusta varten raakakaakaojauhetta ja -voita. Saatoin käyttää myös saamaani mustikkajauhetta ja kurpistansiemeniä pienenä lisänä suklaakonvehdeissani. Suklaamuotti on omasta takaa, tai no Tigerista ostin.

Suklaan valmistukseen tarvitset:
1dl kookosöljyä
ripaus suolaa
makeutusta oman maun mukaan (hunaja/agavesiirappi)

Härpäkkeet:
itse käytin mustikkajauhetta ja kurpitsansiemeniä, mutta myös esim pähkinät tai maapähkinävoi vois toimia!

Sulata kaakaovoi ja kookosöljy vesihauteessa. Tämän jälkeen lisää joukkoon suola ja makeutus sekä kaakaojauhe ja sekoita hyvin. Voit jakaa seoksen vaikka eri kippoihin sen mukaan, miten sulla on täytteitä tai täyttää kohvehdit vasta kaadettuasi seoksen muotteihin. Laita pakastimeen vaikka yön yli ja aamulla sulla on valmiita konvehteja!

Raakasuklaa on siitä parasta, että sitä ei kyllä yhtä tai kahta palaa enempää kerralla syödä. Suklaannälkä on siis poissa helpommin kuin koskaan ennen ;-) Muistakaa myös alennuskoodi Luontaistukku.fin verkkokauppaan. Lisätietoa siitä löytyy täältä!

♥:Emmi

PS. Syyskuun puhelinpostaus löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti