sunnuntai 18. syyskuuta 2016

SILMÄPUSSIT EI HAITTAA


Silmäpussigeimit kuvissa aika jäätävät, mutta ei se mitään. Kiirusviikko vaan jatkuu ja nyt on vihdoin onneks sunnuntai ja nimenomaan se sunnuntai ennen sitä päivää, jolloin mun arki oikeesti alkaa. Viikonloppu meni taas jäätävällä tahdilla ja perjantaina mun hyvä ystävä Elvira tuli piipahtamaan Helsingissä. Ilta meni mitä mahtavimmassa seurassa (Porijengi ainakin osittain koossa heh) ja voin sanoa ihan rehellisesti, että pe-la yönä tuli nukuttua sen kaks ja puol tuntia. Ehkä nyt ymmärrätte silmäpussit ja niin edelleen.

Eilen illalla sain vielä pari porilaista teeseuraksi matalaan majaani ja yllätyksekseni ihanan tuliaisvinkkupullon. Vähänkö ihanaa! Olin kyllä niin jumalattoman väsynyt koko päivän, ihme että jengi kesti mun seuraa ylipäätään. Nukuin sitten viime yönä ihan järkyttävän pitkään (kymmeneen......) ja aamulenkillä ilma ei ollutkaan syksyisen kirpeä vaan vähän jo lämmennyt. Ihan parasta.

Tän päivän agenda on mennä vielä vetämään käsitreeniä salille ja ehkä tehdä jotain muutakin. Toisaalta voisin vaan valmistella ens viikon postauksia, ettei tulis mitään hirveitä postaustaukoja. Tää viikko on mennyt ihan hirveetä vauhtia ja postausten määrä on ollut säälittävät kolme, pahoittelut siitä.

Kohta on muuten syyskuukin taputeltu, mitä heleä?

♥:Emmi

7 kommenttia:

  1. Anonyymi18.9.16

    Kiva muutos hiuksissa, tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21.9.16

    Missä oot käyny parturissa? Taitaa olla joku mummuparturi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi21.9.16

      Sulla on kyllä Emmi aina niin upea tukka. Kommentoija taitaa olla joku kateellinen, jolla on lyhyet ja ohuet hiukset. Toisaalta ei sellaisissakaan mitään vikaa ole ;)

      Poista
    2. Ekalle: Mä tiiän että mulla on ihan sairaan kivat hiukset ja kaiken lisäks hyväkuntoiset ja tosiaan ravaan Helsingistä Poriin, että pääsen mun kampaajalle niin se pääsee tekemään mun hiuksille taikoja joten joo kiitos sulle! 🙈
      Tokalle: Kiitos sulle ihan sikana! Ei noista ikinä tiiä 😉

      Poista
  3. Anonyymi22.9.16

    Kommentoija taisi puhua parturista joka ei mikään tasokas ole näköjään. Ja kuinka monella naisella nykyään on lyhyet hiukset, aika monella ja hei miehet tykkää silti.

    Terveisin Mies jolle nainen on kauniimpi lyhythiuksisena (olen parturialan ammattilainen)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siis häh en tajuu nyt pointtia sori 🙈

      Poista