torstai 8. syyskuuta 2016

YOGJA PHOTO DIARY


My weekin jo loputtua maanantaina vietettiin pieni retkipäivä ja ajeltiin kuskin kanssa ympäri Yogjakartaa eri kohteissa. Valittiin kolme pääkohdetta ja käytiinkin siis ensin sulttaanin palatsissa, sitten Tamansarin "vesilinnassa" ja lopuksi mentiin vähän kauemmas Borobuduin buddhalaiseen temppeliin, joka on vissiin maailman suurin buddhalainen monimentti? Ainakin mielettömän upea ja sain hyvän porrastreenin temppelin huipulle kavutessa :-D Ja ne näkymät!

Päivän lopuksi käytiin vielä syömässä paikallisessa ruokapaikassa (missäs muuallakaan ;-)) ja yhdellä isolla ostarilla. Olihan tuo kieltämättä pitkä reissu, kun aamukympistä iltaseiskaan kierreltiin paikkoja jäätävässä kuumuudessa. Ikimuistoisia hetkiä ja upeita valokuvia, jos jotain!

Tiistaina palattiin takas Batamille ja täällä onkin taas saanut vaan olla ja chillailla, niinkuin yleensä. Tänään mennään vähän kiertelemään kaupoille ja illalla pääsen ihan kunnon salille treenaamaan - luksusta ;-) Pitää kuitenkin ostaa vielä vaikka mitä juttuja kotiin Suomeen ja tässä alkaa kohta loppua mahikset, sillä lauantaina kohtaa lähtö kohti kotia! Nyt mun on pakko mennä valmistautumaan kaupoille lähtöön, ciao! ;-)

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti